Jaraxova noční můra.... 7 stupňovej manuál

Tady přece nejde o to jestli je manuál přežitek, nebo jestli se sere, nebo jestli je rychlejší, tady jde o radost z jízdy, a každej má radost z něčeho jinýho, mě osobně dělá radost manuál

Tohle je zase žvástJaraX píše:kde se člověk na delší trase ani v klidu nenažere protože musí furt řadit.
pavproch píše:@jarax: při vší úctě, hodnotit auta podle toho, že můžu jíst za volantem, páč mám volnou ruku... no nezlob se na mě, tohleto imho asi nebude nejobjektivnější měřítko proč nějaké auto/fíčuru ano/ne....
To i chčiješ za jízdy do petky a pak těma rukama i jíš, když tak nerad zastavuješJaraX píše:pavproch píše:@jarax: při vší úctě, hodnotit auta podle toho, že můžu jíst za volantem, páč mám volnou ruku... no nezlob se na mě, tohleto imho asi nebude nejobjektivnější měřítko proč nějaké auto/fíčuru ano/ne....
asi je to otázka priorit, když trávíš v autě 12 hodin denně, tak je to asi bereš už jinak no.
JaraX píše:jaky zase dražší díly?
nechceš mi tu tvrdit že ma E65 dražší díly než E60? ty voe, to fakt nema cenu řešit.
kočár dáš do E65 uplně normalně, švagr ma E65 a kočár tam daj uplně normalně, zmačkneš dvě tlačítka na kočaru, sklopíš ho a celej ho vrazíš do kufru.
lidi vy mě bavíte, všichni chcete kombika kvuli kočaru. ja radši dám o 5k víc za kočár než investovat do nějaké E60 která se mi bude furt srát.
btw jezdí mi sem dva zakazníci s dětma s kterych si mate vzít přiklad, jeden ma E63 a druhej ma dvě maly děti a E46 cabrio, ten mě baví nejvíc, jak tam ma vzadu ty dětsky sedačky.
JaraX píše:to nic nemění na tom že to dělaj jen proto že to lidi kupujou, většinou kdo si koupí automat už manual nikdy nechce.
schvalně at sem napíše kdo měl BMW v automatu a pak si pořidil BMW v manualu. čekam na takoveho
Whizour píše:JaraX píše:to nic nemění na tom že to dělaj jen proto že to lidi kupujou, většinou kdo si koupí automat už manual nikdy nechce.
schvalně at sem napíše kdo měl BMW v automatu a pak si pořidil BMW v manualu. čekam na takoveho
opět já. JaraX. měl jsem 330i e90, předtím e39 530d vše manual. Teď 535d a hledám opět manuál. nebaví mě při svižnější jízdě.|Nebaví mě debilní kick down se kterým musíš počítat a předvídat, debilní přeřazování ve městě kde si zařazuje další rychlost v 1000 otáčkách(to možná dělá jen 535d, teda doufám). Manuál je manál a je s ním radost jezdit. Pokud člověk nemá na dvě auta a koupí si 530i v manuálu tak si i užije, než fůrt čekat co ten mamrd udělá .-))))
ada540i píše:Whizour píše:JaraX píše:to nic nemění na tom že to dělaj jen proto že to lidi kupujou, většinou kdo si koupí automat už manual nikdy nechce.
opět já. JaraX. měl jsem 330i e90, předtím e39 530d vše manual. Teď 535d a hledám opět manuál. nebaví mě při svižnější jízdě.|Nebaví mě debilní kick down se kterým musíš počítat a předvídat, debilní přeřazování ve městě kde si zařazuje další rychlost v 1000 otáčkách(to možná dělá jen 535d, teda doufám). Manuál je manál a je s ním radost jezdit. Pokud člověk nemá na dvě auta a koupí si 530i v manuálu tak si i užije, než fůrt čekat co ten mamrd udělá .-))))
Já mám pocit, že 535d se v manuálu nedělá