Kamarádě, přestaň vyhrožovat, jak tady, tak v SZ, já se těchto ubohostí fakt nebojím !!!!
A když už mě obviňuješ z toho, že jsem tě chtěl odrbat, tak můžeš být konkrétní ? Cena byla stanovená, výbava byla stanovená, prostě všechno je vypsané v inzerátu, to auto prodávám, inzerát tu stále je, klidně se podívej.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Zrovna jsem jej aktualizoval, díky za připomenutí.
Podej mi konkrétní argumenty v čem jsem tě chtěl okrást !!! Ty jsi fakt ubožák, ale když už mě obviňuješ, tak to něčím podlož, jinak se mi takovéto obvinění opravdu nelíbí !!!
Další věc, že auto je kradené ? Jak jsi na to přišel ? Jak to chceš dokázat ? Auto je řádně odhlášené a vyřazené z provozu, koneckonců proto nemá značku, mám ho od kamaráda, který jej naboural !!
Inzerát je stále platný, myslíš, že kdyby bylo kradené, tak bych to tady tak veřejně psal ??
U mě jsi jen vychcánek, který mi za auto nabídl polovinu, aby na něm co nejvíc zbohat, to jest to, o čem jsi celou dobu mlel, kolik jsi na čem vydělal, kolik jsi toho už zabudoval a podle toho jsem si na tebe udělal obrázek !!!
Jak už jsem psal jinde, každý jsme nějaký, ale když mi teď posíláš SZ že si mě najdeš apod.....no ať ostatní usoudí sami (kdyby byly námitky, pošlu klidně vyfocenou SZ od tebe ! ) Proto říkám, že jsi ostuda této značky !!!
Zpráva od "zverbo", pondělí 21.1.2013
"vyber si cas a miesto, pokial si ta budem muset najst bude to oto viac krute, buzerantsky kokot!!!
Prisaham bohu nadomnou ze toto len tak nenecham!!!"