Zdravím chlapi, mám takový dotaz ke grafitové barvě , která se používala na M5 kolech, zda-li tady tady ví někdo kód této barvy a jestli se dá sehnat v pohodě, případně jak je to s cenou, v míchání se moc nevyznám, ale tahle barva se mi moc líbí, a zajímalo by mě, jestli by bylo reálně možné tuto barvu sehnat pro lakování auta?
Pokud si dobře pamatuju, tak kola Styling 65 jsou lakovaná nejdřív černou barvou a potom jsou lakovaná tou šedou. Nijak extra jsem po tom nepátral, ale co jsem tak slyšel, tak trefit tu originální barvu je skoro nemožné.
Tady na klubu to lakovaly barvou GUN METAL.
PS: sám je mám a potřebovali by lak, ale jelikož jsem nenašel nikoho, kdo by to uměl, tak jsem to zatím neřešil
Nedavno jsem se dostal ke katalogu BMW Color system, barvy maji od Glasuritu, ktery ma i stejne kodove oznaceni, takze kod jsem si opsal a vim, ze je tam slozitejsi postup jak je psano vyse, nejdrive cernou, pak teprve spravnou barvu, nicmene muselo by se to asi vyzkouset
řešil jsem to zrovna dnes....pán co se tím živí (opravuje jen kola-nic jiného) mi řekl že dolakovat poškození na kole je defakto nemožné....jen vsechny ctyri láknout nově do gun metalu....já mu věřím...vždy mi pomohl....proto sháním zdravou sadu