Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zesilovač DSP
- Don
Ja celou MK4 sestavu mel, ale nakonec jsem ji prodal. Navigace na obou monitorech stoji za prd. Radsi tam budu mit velky BC a nad tim CD abych mohl sazet CDcka a nebyl omezen changerem a kazetakem jen kvuli 16:9 monitoru protoze je to cool. Planuju presne tohle dodelani - DSP do velkeho BC a dalsi zajimave origo veci, ktere jsou k uzitku a ne jen na machrovani.
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Tak to nesuhlasim a bude nas vela.
Bordmonitor mi ponuka jak filmi/TV tak cuvaciu a parkovaciu kameru a taktiez zaznam sitacie - cierna skrinka.
mam CD menic ale nepouživam ho mam tam OEM USB na Mp3
podla navigacie chodim vsade este ma nesklamala, inu navi ani nemam a ani manzelka v e46 sa nestazuje na navigaciu, maka to super a je to lepsie ako mobil na skle a este aj v BMW no neviem.
este nieco by si chcel dodat ktomu ze to je kokotina?
STYCHP:
Prerobit wolkman co mas na dsp je dost narocne, mimo to ako som pisal musi ist z auta vsetko von + vymeny repro + instal zosilovaca a sobwoferu
musis mat zosilovac a drzak + kryt, subwofer, BC s DSP, rapraky 10kusou, nakonec radio na cd a kabelaz.
neni to nemozne sam som tor obil už niekolko krat ale jebacka je to, vysledok zato ale stoji rozhodne.
Bordmonitor mi ponuka jak filmi/TV tak cuvaciu a parkovaciu kameru a taktiez zaznam sitacie - cierna skrinka.
mam CD menic ale nepouživam ho mam tam OEM USB na Mp3
podla navigacie chodim vsade este ma nesklamala, inu navi ani nemam a ani manzelka v e46 sa nestazuje na navigaciu, maka to super a je to lepsie ako mobil na skle a este aj v BMW no neviem.
este nieco by si chcel dodat ktomu ze to je kokotina?
STYCHP:
Prerobit wolkman co mas na dsp je dost narocne, mimo to ako som pisal musi ist z auta vsetko von + vymeny repro + instal zosilovaca a sobwoferu
musis mat zosilovac a drzak + kryt, subwofer, BC s DSP, rapraky 10kusou, nakonec radio na cd a kabelaz.
neni to nemozne sam som tor obil už niekolko krat ale jebacka je to, vysledok zato ale stoji rozhodne.