Věc se má takto:
chci vyměnit stávající vůz (E60) za E61, kt. jsem si vyhlídl v DE, ale řeším dilema.
Kůže nebo hadra? Momentálně mám hadru, myslím, že základní sedáky, ikdyž se dají elekt. nastavit - bederní opěrka apod., ale výsuvná opěra stehen není, z čehož usuzuju, že to je základní provedení. Mám světlejší interiér, takže vím, co to je. Myslím, že by mi hadra v novém voze nevadila, z praktického důvodu musím ale přejít alespoň na tmavší barvu (přecházím taky ze sedanu na kombi, který budu užívat jinak než sedan).
S kůží mám alespoň menší zkušenost z jedné delší jízdy v E39 v létě a pohodlí se nedalo srovnat, co mi vadilo, že se v tom trochu člověk paří.
Máte někdo zkušenosti s rozdílem mezi sedákama v základu v hadře a sportovníma sedákama v hadře? Je tam nějaký jiný rozdíl v komfortu než ta výsuvná opěrka stehen?
Z kůže mám trochu obavy v létě - viz výše, ale co se týká pohodlí, tak se to asi nedá srovnat. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Nejlepší bude určitě sednout do obou vozů a porovnat osobně, ale jsou tam další parametry, které musím promyslet dřív než tam zajedu.
Dík za info!