Přesné typové označení vozidla: BMW E39 525tds
Druh karoserie: touring
Rok výroby: 1997
Objem válců: 2497
Výkon: 105kw
Druh paliva: nafta
Barva: šedá
Počet najetých kilometrů 301xxxkm
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 12/2014
Převodovka : Manuální
Výbava: Interier je v šedé kůži, Navi 4:3 (včetně map 2007), měnič 6CD, stmívací zrcátka, el. sklopná, vyhřívaná přední sedadla,el okna, vzadu roletky. izolační dvojité zasklení, loketní opěrka řidič a spolujezde s telefonem, ostřikovač světlometů/intenzivní čištění, parkovací zařízení (PDC), akumulátor zbytkového tepla, multifunkční volant, senzor stěračů, ASC, Tempomat, dvouzonová dig. klima, xenony. ABS, dále Nivo (3roky po vměně) tažné. 2 sady kol-zimní 15" plech, letní 16" origo BMW(pouze 2 ks pneu).
Popis provedených oprav: auto jsem koupil když mělo najeto cca 260tis km, dělal jsem komplet rozvody + repas vstřik. čerpadla. Dále se měnili komplet přední tlumiče + pružiny, čepy, vzadu ramena, nová baterie, ted nový olej + filtr.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: koroze zadních 5tých dveří, koroze spodních růžků předních dveří, chtěli by vyměnit zadní kotouče (nic tragického)
Na autě je poznat, že má za seou 300tis km, občas vzadu něco zavrže, ale jsou to díly z interiéru. (udajně je na atuě trochu tvrdší podvozek z výroby, ale není to M-packet) Podvozek je OK, s autem jezdím každý den a bez problému. Spotřeba dle PC je 6,7, ale reál 7-8l/100km
Cenu nevím kolik se za to dá dostat, tak mi prosím poraďte.
fotku přihodím až to nafotím a snad sem na moc věcí nezapomněl, kdyžtak prosím o dotaz a doplním
Děkuji