To je kazdeho nazor a vec, ja to neberem vobec, ale kedze nemam momentalne 2kila na 540i v Mku a s vybornou vybavou tak idem inou cestou.
Len tak okrajovo tento rok som predal 5parou FL svetiel prednych, 3 kompletne M interieriery a stoho som 2 prehadzoval, 6elek. roletiek a stoho som 3 nahadzoval, 3 komplet navi systemi a stoho som 2 nahadzoval, na jednej e39 som komplet prehadzoval vsetky seriove priesvitne skla za original BMW pokovene atd...
Mal som na business 523i 1999 a dal som nanu FL svetla, povodny hnusny semisovy interier som vymenil CELY za M cierny kozeny, body som nastrojil do M nakomplet, dorobil som navi system, telefon, elek roletu atd...
Majitel si podla vin overil auto co je samozrejmostou a s usmevom privital dorabku kompletu, preco? no preto ze za 90 kupil nalozenu e39 ktoru on predal potom za 105 a nikomu nevadilo ze to je vsetko dorabane
Moja predchadzajuca e39 528i: upraveny kufor koly vyfukom M5, brzdy M5, svody M3, vsetko M jak interier tak karoseria, znizene a rozsirene, standardna vybava manual sedacky koza a vyhrev, telefon, tempomat, navi, xenon a sla na SK za 140 bohuzial už nezije