Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 525tds 105kw rachtani v horni casti motoru
-
miresekstary
vyměň řetězy a budeš mít klid !!!
s nápínákem cca 4500kč FEBI!!!
+ práce a šikovný mechanik k tomu ... jsem z ostravy jestli chceš tak se stav
http://www.autocentrum-hulvaky.cz/
chevrolet už je zrušen .. teď děláme vše !!!!
s nápínákem cca 4500kč FEBI!!!
+ práce a šikovný mechanik k tomu ... jsem z ostravy jestli chceš tak se stav
http://www.autocentrum-hulvaky.cz/
chevrolet už je zrušen .. teď děláme vše !!!!
tá výmena reťazov vyjde trochu drahšie, 2reťaze, k tomu nové lišty z bmw, dokopy to stojí v pohode do 4000, lenže je to trochu zložitejšie, ide dole hlava, takže minimálne jeho zrovnanie, nové tesnenie hlavy, nové skrutky hlavy, sada tesnení na predok motora, + práca a zrazu si ďaleko ďaleko za 10tis.
teda videl som takých expertov čo len zhodia prsia a vymenia rozvody, a že po pol roku alebo roku začne valiť olej alebo voda von z motora to neriešia (tesnenie hlavy neleží len na bloku ale aj na prsiach a pri demontáži sa väčšinou poškodí, a silikon do motora nepatrí)
dobrá rada: daj si presne nastaviť vačku, a keď už budeš pri tom tak rovno skontrolovať predvstrek, a tú výmenu rozvodov posunieš o pár desiatok tis. km
môj tip: posunuté rozvody a výfukové ventily bijú do piestu, a vačka sa pretáča "nasilu", motor beží normálne ale počuť také nezdravé cvakanie-rachotenie z vrchu motora
teda videl som takých expertov čo len zhodia prsia a vymenia rozvody, a že po pol roku alebo roku začne valiť olej alebo voda von z motora to neriešia (tesnenie hlavy neleží len na bloku ale aj na prsiach a pri demontáži sa väčšinou poškodí, a silikon do motora nepatrí)
dobrá rada: daj si presne nastaviť vačku, a keď už budeš pri tom tak rovno skontrolovať predvstrek, a tú výmenu rozvodov posunieš o pár desiatok tis. km
môj tip: posunuté rozvody a výfukové ventily bijú do piestu, a vačka sa pretáča "nasilu", motor beží normálne ale počuť také nezdravé cvakanie-rachotenie z vrchu motora
-
ljakubicka