Neni zaco, dufam ze to pomoze, inak keby nahodou nezozenes to co potrebijes mozes kludne vymenit loketku s inym telefonom, modul pasuje na kazdy telefon a pripojenie na modul tak isto.
Neznate nejaky shop,kde bych mohl sehnat tu gsm antenu k tomu telefonu na strechu?Nejaky dobrak mi ji z te strechy odsrouboval a ja ted nemuzu nikde sehnat ten kratky konec.Telefon i tak funguje,ale nevypada to dobre a az ji sezenu,tak ji tam uz urcite zalepim.Jinak mam e39,535i a Nokia-tusim 3310.
připojim se k vam mam original telefon bmw v opěrce a někdy mě načte kartu a večinou ne skoušel sem i jine čtečky karet ale nic nepomaha asi je problem v opěrce v kabelech nema někdo nejaky typ na opravu nebo kdo to opravy
tieto veci sa neoplati opravovat, oprava vyde viac ako druhe ked kupis, tu na fore predavaju komplety od 2500kč skus sa kuknut na nieco alebo na bazosi pokukaj a najdi niekoho kto ti to prehodi, popripade zisti co mas vobec pokazene
pran22 píše:připojim se k vam mam original telefon bmw v opěrce a někdy mě načte kartu a večinou ne skoušel sem i jine čtečky karet ale nic nepomaha asi je problem v opěrce v kabelech nema někdo nejaky typ na opravu nebo kdo to opravy
pokial mas vsetko dvakrat a prehodil si aj kable s portom pod loketkou tak jedine modul v kufri, skus tam dat kartu a uvidis
čtečka karet v opěrce je asi problém-taky mi nefunguje...Mám ale ještě jednu v kufru a ta maká normálně-myslím jí mají ale jen předface modely jinak předpotopní Motorola s kabelem a zprávy normálně fungují-odesílání i příjem
já mám u 99 Tour na levé straně-po odendání krytu odkládačky přímo na plechovém podběhu je černá krabička-neni dost dobře vidět....Je vidět myslím jen blejskavej držák kterej tu čtečku drží Taky jsem to nemohl najít