Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

plastove nyty

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Donkey
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Donkey »

shanim plastove nity na prichyceni podbehu za webastem netusim kde to poresit a objednavat to origo a jet pro to 70km do sinotu a zase 70 zpatky nechce ?poradi nekdo ?snad v tom nejsou nake rozdily
jezour

#2 Příspěvek od jezour »

Já je kupoval v autokelly. Ale bylo to na objednávku a min 10ks. Cena asi 120Kč.
Donkey
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Donkey »

jezour píše:Já je kupoval v autokelly. Ale bylo to na objednávku a min 10ks. Cena asi 120Kč.
mi prave rikali ze to tam nevedou a ani objednat nejde :D kokoti
nuny

#4 Příspěvek od nuny »

Donkey píše:shanim plastove nity na prichyceni podbehu za webastem netusim kde to poresit a objednavat to origo a jet pro to 70km do sinotu a zase 70 zpatky nechce ?poradi nekdo ?snad v tom nejsou nake rozdily
Objednej tady, můžu doporučit 8)
http://www.voton.cz/cz/page/21111/objed ... -dilu.html
sklenus

#5 Příspěvek od sklenus »

ja som chcel kupovat z eBay, ale ten voton je taky dobry
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 659

#6 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Nechci nikomu kazit kšefty, ale úplně stejné jsou do Škodovky, tím myslím vozy Filcka a Kokta. Takže si zajděte do libovolného servisu Škoda, nebo v Elitu a Auto-Kelly shánějte škodovácké. A určitě nestojí milióny.

Vím, o co se jedná, je to trubička s talířkem a dovnitř se dává plastový kolíček. Taky jsem potřeboval vyndat Webasto a mechanik je měl i v kapse :D
nuny

#7 Příspěvek od nuny »

Pokud se jedná o malé nýty na hranu blatníku, tak takový rozměr jsem u Kokty, nenašel 8O Ty větší se mi nelíbí :roll:
starML Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Jo jo, za krásu se vždycky připlácelo. Ale ještě jeden postřeh - ty "nýty" se při demontáži nepáčí ven násilím. Jehlou se vtlačí ten kolíček dovnitř, potom jde ten horní díl s talířkem vyndat naprosto v pohodě, protože ty zajišťovací háčky už neroztlačuje ten kolíček. No a potom se znova v tom bordelu uvnitř musí najít ty kolíčky, které jsem předtím natlačil dovnitř :D
nuny

#9 Příspěvek od nuny »

starML píše:Jo jo, za krásu se vždycky připlácelo. Ale ještě jeden postřeh - ty "nýty" se při demontáži nepáčí ven násilím. Jehlou se vtlačí ten kolíček dovnitř, potom jde ten horní díl s talířkem vyndat naprosto v pohodě, protože ty zajišťovací háčky už neroztlačuje ten kolíček. No a potom se znova v tom bordelu uvnitř musí najít ty kolíčky, které jsem předtím natlačil dovnitř :D
Já to vím, jak se mají vyndat, ale na vrakovišti "vždy" řeknou, že pak ty kolíčky nenajdou :D (já je najdu vždy, protože "musím") 8)
soukupadam

#10 Příspěvek od soukupadam »

jak vyndam ty původní z podběhu?, to s tou jehlou jsem nějak nepochopil při pohledu na ten nýt, jinak nový dávám taky škodovácký
starML Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Koukni se na http://www.normfest.cz/images/stories/katalogy/3.pdf

Hned za začátku je 5 kusů, které myslím, i když je to katalog pro VW. Před montáží je ten kolíček vystrčený ven. Po montáži nýtu se tyčka zastrčí dovnitř na doraz a pacičky se rozevřou a nýt zajistí. Při demontáži silnější jehlou tu tyčku protlačím dovnitř, pacičky se uvolní, nýt vytáhnu a tyčku "někde" najdu. Kapišto? :D
soukupadam

#12 Příspěvek od soukupadam »

starML píše:Koukni se na http://www.normfest.cz/images/stories/katalogy/3.pdf

Hned za začátku je 5 kusů, které myslím, i když je to katalog pro VW. Před montáží je ten kolíček vystrčený ven. Po montáži nýtu se tyčka zastrčí dovnitř na doraz a pacičky se rozevřou a nýt zajistí. Při demontáži silnější jehlou tu tyčku protlačím dovnitř, pacičky se uvolní, nýt vytáhnu a tyčku "někde" najdu. Kapišto? :D
jo, mě zmátlo že vepředu jsou jiný než vzadu.vzadu má ještě ten klobouček.
Donkey
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Donkey »

přesněě :-) v elitu jsem si koupil ty nyty a ? :_) jsou velkee prave bych potreboval poresit ten s tou malou hlavickou :/ ale netusim jake ma oznaceni nebo podle jakeho rozmeru to mam hledat.
V elitu tam maji mrte takovych blbustek ..hledal jsem to podle meho auta a stejne jsou mi ty nyty na nic :) nenasel by se naky dobrovolnik ktery mi tu posle odkaz nebo kod toho nýtku pro elite ? :D byl bych fakt vděčnej protoze je jich tam fakt moc....
Odpovědět