Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
plastove nyty
Objednej tady, můžu doporučitDonkey píše:shanim plastove nity na prichyceni podbehu za webastem netusim kde to poresit a objednavat to origo a jet pro to 70km do sinotu a zase 70 zpatky nechce ?poradi nekdo ?snad v tom nejsou nake rozdily
http://www.voton.cz/cz/page/21111/objed ... -dilu.html
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Nechci nikomu kazit kšefty, ale úplně stejné jsou do Škodovky, tím myslím vozy Filcka a Kokta. Takže si zajděte do libovolného servisu Škoda, nebo v Elitu a Auto-Kelly shánějte škodovácké. A určitě nestojí milióny.
Vím, o co se jedná, je to trubička s talířkem a dovnitř se dává plastový kolíček. Taky jsem potřeboval vyndat Webasto a mechanik je měl i v kapse
Vím, o co se jedná, je to trubička s talířkem a dovnitř se dává plastový kolíček. Taky jsem potřeboval vyndat Webasto a mechanik je měl i v kapse
-
starML
- Člen Klubu
Jo jo, za krásu se vždycky připlácelo. Ale ještě jeden postřeh - ty "nýty" se při demontáži nepáčí ven násilím. Jehlou se vtlačí ten kolíček dovnitř, potom jde ten horní díl s talířkem vyndat naprosto v pohodě, protože ty zajišťovací háčky už neroztlačuje ten kolíček. No a potom se znova v tom bordelu uvnitř musí najít ty kolíčky, které jsem předtím natlačil dovnitř 
Já to vím, jak se mají vyndat, ale na vrakovišti "vždy" řeknou, že pak ty kolíčky nenajdoustarML píše:Jo jo, za krásu se vždycky připlácelo. Ale ještě jeden postřeh - ty "nýty" se při demontáži nepáčí ven násilím. Jehlou se vtlačí ten kolíček dovnitř, potom jde ten horní díl s talířkem vyndat naprosto v pohodě, protože ty zajišťovací háčky už neroztlačuje ten kolíček. No a potom se znova v tom bordelu uvnitř musí najít ty kolíčky, které jsem předtím natlačil dovnitř
- soukupadam
-
starML
- Člen Klubu
Koukni se na http://www.normfest.cz/images/stories/katalogy/3.pdf
Hned za začátku je 5 kusů, které myslím, i když je to katalog pro VW. Před montáží je ten kolíček vystrčený ven. Po montáži nýtu se tyčka zastrčí dovnitř na doraz a pacičky se rozevřou a nýt zajistí. Při demontáži silnější jehlou tu tyčku protlačím dovnitř, pacičky se uvolní, nýt vytáhnu a tyčku "někde" najdu. Kapišto?
Hned za začátku je 5 kusů, které myslím, i když je to katalog pro VW. Před montáží je ten kolíček vystrčený ven. Po montáži nýtu se tyčka zastrčí dovnitř na doraz a pacičky se rozevřou a nýt zajistí. Při demontáži silnější jehlou tu tyčku protlačím dovnitř, pacičky se uvolní, nýt vytáhnu a tyčku "někde" najdu. Kapišto?
- soukupadam
jo, mě zmátlo že vepředu jsou jiný než vzadu.vzadu má ještě ten klobouček.starML píše:Koukni se na http://www.normfest.cz/images/stories/katalogy/3.pdf
přesněě
v elitu jsem si koupil ty nyty a ? :_) jsou velkee prave bych potreboval poresit ten s tou malou hlavickou :/ ale netusim jake ma oznaceni nebo podle jakeho rozmeru to mam hledat.
V elitu tam maji mrte takovych blbustek ..hledal jsem to podle meho auta a stejne jsou mi ty nyty na nic
nenasel by se naky dobrovolnik ktery mi tu posle odkaz nebo kod toho nýtku pro elite ?
byl bych fakt vděčnej protoze je jich tam fakt moc....
V elitu tam maji mrte takovych blbustek ..hledal jsem to podle meho auta a stejne jsou mi ty nyty na nic