Měl bych na Vás dotaz, jak se dosáhne snížení zadní nápravy, na které jsou měchy? Jedná se o auto 530D r.v05 touring. Chtěl bych vyměnit přední pružiny za nižší ale co jsem se díval, tak nikde není napsané co s tím zadkem. Nechci aby to bylo nakoplé jak koza ..... Děkuji za vysvětlení
Čidlo má jen jednu polohu. Ale diagnostikou se výška nastavit dá. (Osobně jsem to nedělal) Ale jsou jiné měchy pro M-kový podvozek (snížený) a normální.
Osobně si myslím, když snížím výšku diagnostikou, bude v měchách nižší tlak a tak to bude "houpavější", alespoň jsem to tak měl, když jsem vyhodil jednotku a nafoukal to "ručně". Pro rejpaly - měl špatné čidlo, bylo to okamžité náhradní řešení.
Ahoj, chtel by se zeptat. Obcas se mi na displeji na E61 RV 2004 ukaze ze zvedani nefunguje. Nemel jste s tim nekdo stejnou zkusenost? Myslite ze je to jen nejaky problem v elektronice a nebo ty mechy odchazi?
sxi píše:Ahoj, chtel by se zeptat. Obcas se mi na displeji na E61 RV 2004 ukaze ze zvedani nefunguje. Nemel jste s tim nekdo stejnou zkusenost? Myslite ze je to jen nejaky problem v elektronice a nebo ty mechy odchazi?
Spíš kompresor má už vůle a tudíž déle dofukuje a někdy to trvá tak dlouho, že to řj vyhodnotí jako závadu. Mě už se to taky stalo.