Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E61 2004 - problém s FM, výhřevem a otevíráním..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jacquesburner

#1 Příspěvek od jacquesburner »

Nevíte mi někdo poradit pánové (a dámy :))? Předělal jsem svazek č. 1, 7 kabelů bylo cvaklejch, nebo už upadlejch uplně. všechny na dvakrát po deseti cenťáních od sebe. dal jsem to do kupy, nicméně mi to v podstatě nijak nepomohlo, protože tlačítko ovládání skla (který jsem vyměřil a funguje) je očividně vedený pod křídlo pátých dveří. stejnak je vedený asi i vyhřev? svazkem v pravo (č. 3 myslím? - správně?) FMko je tam taky vedený z pod křídla? nevíte kde? (nechytám FM signál.. někde jsem četl, že je to kablem od antenniho zesilovace?)

Diky za rady.
Ahoj, mám e61 a blblo sklo víka kufru (někdy jde, někdy ne...) teď se mi zhoršil i příjem signálu rádia, tak jsem si řekl, že je na čase dát do hromady kabely co jdou do kufru.. návody tady jsou, tak to nebude velký problém... ale zrovna když bych chtěl ty kabely udělat, tak mi nejde otevřít sklo víka kufru. před časem jsem tady někde četl, že to jde otevřít.. teď když jsem hledal, tak jsem našel zase jen, že to nejde otevřít bez proudu.. nevíte někdo jak to je? (jak to otevřu?)

Díky Kubajz
rooc

#2 Příspěvek od rooc »

otevři normálně kufr a u toho zkoušej otvírat i to sklo...v nějaké poloze se to chytne.., měl jsem to samé...pokud můžu doporučit nech to někoho udělat, já jsem si myslel, jaká to nebude pohoda a já u toho celkem vykvetl
jacquesburner

#3 Příspěvek od jacquesburner »

to jsem zkoušel hroznou dobu.. různý polohy, najednou, postupně, rychle otevírat, pomalu otevírat, šukat s těma kablíkama v pantech jestli se to neumoudří a nic. jako, to že s těma svazkama bude rochačka je mi jasný.. někdo psal 6 hodin práce a podobně... no uvidíme. je to jen o šikovnosti s trpělivosti..

jinak teď jsem našel někde na bimmeru nějakej foto návod jak to sklo otevřít růčo, ale je to přes odstrojený dveře. takže sbírám psychycký síly na to abych se do toho pustil.. ..někdy. :D :D
speedfred

#4 Příspěvek od speedfred »

ak máš reproduktory v strope tak ich vyber a kývaj priamo zvazkami,máš velkú šancu,že sa ti to podarí otvorit.Mne sa to podarilo.
jacquesburner

#5 Příspěvek od jacquesburner »

Jo, jo.. Koukal jsem na to uz odpoledne letmo... Stropem u repraku v kufru se tam dostanu. Takze ted musim vyresit jak manualne otevru sklo.

A jeste bych rad nasel nejaky schema kablu. Nahodou, nesepsal jste si nekdo podle barev ktery je ktery?
Odpovědět