Mám na vás dotaz, předělal jsem si zadní světla na facelift, vše funguje jak má, jen mi pod diodovejma proužkama svítí slabě i žárovka, která má fungovat už jen jako brzda, řešil jste někdo tento problém? Mám bi xenony, tudíž i LMI 2, ale stejně nevím co s tím, nedaří se mi to ani vykódovat.
Čau zrovna řeším stejnou věc chtěl bych si to také předělat ale nemám vůbec tušení co všechno to obnáší. Cena světel a dalších potřebných věcí,kodování atd. Můžeš mi to nějak přiblížit. Díky moc.
Ty ceny nejde stanovit přesně. Přední světla počítej tak cca 8000-15000, zadní když dobře seženeš tak 5000-7000. pak potřebuješ licht modul, pokud nemáš auto po 6/2006.A retrofit kit v BMW, který stojí cca 1000. A pak jen kódování, to počítej tak od 500-1000 podle toho kdo ti to bude kódovat.
Ty ceny nejde stanovit přesně. Přední světla počítej tak cca 8000-15000, zadní když dobře seženeš tak 5000-7000. pak potřebuješ licht modul, pokud nemáš auto po 6/2006.A retrofit kit v BMW, který stojí cca 1000. A pak jen kódování, to počítej tak od 500-1000 podle toho kdo ti to bude kódovat.
Tak díky po novém roce do toho jdu tak snad budu mít štěstí na ceny a dobrého elektrikáře.
Já předělával E60 a mám rok 2004. Žádný modul jsem měnit nemusel. Nakódovali mi to v PL a pak jsem jen podle nějakého návodu přepinoval a přepájel pár drátků a hotovo. Podle mě to máš nakódované jako E60, tam totiž origo stále jemně svítí žárovka v mlhovce a u E61 ne. To je teda pouze můj názor.