Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e60 - Všeobecné dotazy (výfuk,telefon,volant)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
triogenn

#1 Příspěvek od triogenn »

Zdravím.Omlouvám se že zakládám nové téma,jsem tu nový a odpovědi na svoje otázky jsem tu opravdu nenašel..

Jsem čerstvým majitelem e60 525 předfacelift.

První dotaz je ohledně palubního telefonu.Ve středovém tunelu mám konzoli pro NOKIA 6230i,kdyz jí tam pripojím začne se nabíjet,ale dál se nic neděje.Nereaguje na ovládání na volantu, v menu i drive je nastavení pouze pro bluetoth (CCC) Jak ji mám sinchronizovat tak aby o ní e60 ,,věděla''?

Druhý dotaz je ohledně výfuku,z jakých částí se skladá?dole za vlnovcem chybí jedna cást,chybí zde kat nebo jenom spojovací část?Jinak tento typ by měl mít PDF,alespon tam je vidět,ale kámoš mě ujištoval že podle něho predlift PDF nemají,ale přitom tam je,jak je to doopravdy?

A podlední dotaz se tyká volantu a to sice jak sundat airbag?

Děkuji všem za případnou pomoc.
Sonny

#2 Příspěvek od Sonny »

Ohledne telefonu netusim, DPF co vim, tak nemely jenom uplne prvni kusy 530d 2003, mozna 2004. Poznalo se to podle zahnutych koncovek do silnice.
525d nevim
airbag : http://www.youtube.com/watch?v=aFlyBdNr7qI
triogenn

#3 Příspěvek od triogenn »

telefon jsem již vyřešil.díky za radu ohledně volantu,pomohlo mi to.
Rider23

#4 Příspěvek od Rider23 »

že nemá dpf poznáš podle výfuku... byly ještě aji 05 rok, co neměli dpf, záleží taky na kterej trh bylo auto z výroby určený... ale je to jednoduchy, jak psal kolega, pokud mas rovný koncovky vyfuku (vodorovně se silnicí), tak máš dpf, resp. by tam měl byt, pokud ho nekdo neodstranil... pokud mas koncovky zahle do silnice, mas verzi z vyroby bez dpf...
triogenn

#5 Příspěvek od triogenn »

Díky,že mám PDF už vím,ale je tam za vlnovcem ještě kat nebo jenom trubky?zde mi jeden díl chybí...

Jak je to s fridexem?Je potřeba lít tam nějaký určitý druh?někdo mi tvrdí že se nesmí míchat jednotlivé barvy..
Odpovědět