Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

530xd vs. 535d E61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
tom955i

#21 Příspěvek od tom955i »

ja byl do dneska taky docela skeptik , a mel jsem strach ze zadokolky s automatem, ale po dnesku se snad niceho nebojim, musel jsem zajet na chatu a odvezt tam veci a vyzvednout jiny, v lese mezi stromama napadano nafoukano dobrejch 30-40cm, a jeste prejezd prez koleje do dost strmiho kopce, prijel jsem tam a zkouknul to a proste to rysknul,nechtelo se mi to nosit 300metru tam a zpet, blikal na me oranzovej bubak ,ale jel jsem jako traktor a bez problemu,loni jsem to daval s octavkou a mel jsem fakt co delat , a ted... 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JaraX »

ja to říkam furt, běžný člověk nebydlící na horách prostě 4kolku nepotřebuje, ale podle hromady lidi tady na foru by mělo mit 4kolku 99 procent lidi.
rooc

#23 Příspěvek od rooc »

tom955i píše:ja byl do dneska taky docela skeptik , a mel jsem strach ze zadokolky s automatem, ale po dnesku se snad niceho nebojim, musel jsem zajet na chatu a odvezt tam veci a vyzvednout jiny, v lese mezi stromama napadano nafoukano dobrejch 30-40cm, a jeste prejezd prez koleje do dost strmiho kopce, prijel jsem tam a zkouknul to a proste to rysknul,nechtelo se mi to nosit 300metru tam a zpet, blikal na me oranzovej bubak ,ale jel jsem jako traktor a bez problemu,loni jsem to daval s octavkou a mel jsem fakt co delat , a ted... 8)

až budeš střízlivej...tak si to přečti....a uprav si to.., ujely ti dvě 0..., 40cm sněhu...do strmého kopce...je fakt bajka jako svině, to bys fakt nevyjel...až nad tím nekdo bude polemizovat.. představte si pls 40 cm sněhu... :oha: :oha: :palec:
Andre2

#24 Příspěvek od Andre2 »

Ono je hlavně rozdíl 40cm prašanu a 40cm těžkýho mokrýho sněhu.
Já jsem dneska ráno taky s báwem pluhoval, ale kdyby to zmoklo, tak bych to nedal ani náhodou.
sonyk02

#25 Příspěvek od sonyk02 »

Nad XD jsem taky chvíli uvažoval a došel k závěru že kvůli jednomu měsíci v součtu za rok kdy jsou na silnici fakt sračky a hromada sněhu, nemá cenu po celej rok jezdit zbytečně o litr víc na sto a případné problémy navíc s Xdrive které tu vypsal JaraX. Takže 535D a nový zimáky a není se čeho obávat :D
Misanek

#26 Příspěvek od Misanek »

Andre2 píše:Ono je hlavně rozdíl 40cm prašanu a 40cm těžkýho mokrýho sněhu.
Já jsem dneska ráno taky s báwem pluhoval, ale kdyby to zmoklo, tak bych to nedal ani náhodou.
To sice ano, ale opravdu si prosím představ 40 čísel sněhu. Dyť to je pomalu pod čelní světla, to už je na průjezd sypačem a ne tak bavorákem :lol:
mcconrad

#27 Příspěvek od mcconrad »

no jak to tak sleduju, tak je to přesně co jsem potřeboval vědět/potvrdit.
ikdyž mám u baráku třikrát lomený kopec a na horizontu dávám přednost a to vše když nasype, tak při vypínání všech systémů, jízdy bez plynu atd. mi nepomůže nic jiného než sjet dolů za barák, rozjet to z roviny do zatáčky a vylítnout kopec, tak pudu do 535d. dík za názory. počítám i s tím, že kombajn má jinak rozloženou váhu a že tohle samo o sobě taky něco pomůže...
eisy

#28 Příspěvek od eisy »

Cely zivot jsem mel zadokolky a ted si xd uzivam neskutecne. Vyjede to uplne vsude, tam kam se drapou predokolky s retezama, vyjedu s prstem v nose. Jezdim pravidelne lyzovat na hory a porad jsem mel obavy, parkrat zapadnul a ted se vsemu smeju. Takze za mne 530 xd :)
Odpovědět