Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Angel eyes kroužky/ denní svícení
Tak jsem také nahodil nové diody do kroužků. jedná se o 10W verzi asi to nej co se dá ted sehnat. Rozdíl je znatelný, krásně bílý kroužek, ale jako denní svícení se to nedá použít v žádném případě, ale to jsem ani nepožadoval. viz foto porovnání
- Přílohy
-
- srovnání original žárovky a diody 10w
- IMG_5047a nové kroužky.jpg (177.42 KiB) Zobrazeno 591 x
Emko se dělá taky ale podle mě je logo BMW výraznější než M. Dnes jsem si koupil na benzince říjnové vydání časopisu TUNNING a tam o těch led logo píšou jako o novince a nabízí to myslím
http://tuning.autodoplnky.cz/denni-svic ... s342233334
hurvajs77 píše:ja si nemohu pomoct, ale evokuje mi to kolotocare a cikany s medoury.... Pardon
Jj, asi máš trochu pravdu, ale mě osobně se to třeba dost líbí a zatím sem nenarazil na nikoho, komu ne. Večer kdo to viděl, tak dost kulil oči. Dokonce díky tomu, že to mám, tak jsem to už musel montovat mým třem kamarádům. 2xAudi A4,1xHyundai a čeká mě 1xVW Pasaat CC a ještě 1xAudi R8. Je to tak, že se holt každýmu líbí něco jiného. Ze začátku jsem sice zvažoval, jestli to mám dát pod dveře nebo pod volant aby to svítilo při otevření na nohy, ale nakonec to dal ven. Hurvajs jestli pamatuješ, tak já od tebe dokonce kupoval ten osvětlenej znak na kapotu. Kupoval jsem dva, ale ani jeden už dávno nesvítí. Ten první se za jízdy rozdělil na 2ks a uletěl a ten druhý začal blikat, pak už přestal svítit úplně. Tak jsem docela zvědavý, jak dlouho bude svítit to LOGO. Jinak jak někdo někde uvádí že je to LASER LOGO, tak je to blbost. Dá se to rozšroubovat a uvnitř je 1xCree Dioda a to je celé.
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ach jo lidi vzpamatujte se, je vám čerstvých 18?
BMW loga pod dveřma, elaboráty s kroužkama, denní svícení jak prase xenonem v mlhovkách...
víte o čem je BMW? o luxusu a kvalitě, a vy z něj děláte kolotořářský povoz,
nikdy nic nevypadalo líp jak originál žluté osvětlení interiéru, včetně originál sufitek (a když jsou vypálené, tak snad koupím za pár kaček nové a nervu tam diody) včetně dveří atd,
jediné co bych snad schválil je výměna za ledky v přihrádce u spolujezdce a to z důvodu, že kolíček na zhasínání se rád vymačká a někdy nemusí zhasnout, tak aby vám kastlík nevymlátil baterku (ikdyž je možné že ho GM za 16 minut vypne)
ohledně kroužků, ještě nikdo nepřišel na to, jak udělat výraznější svícení než použitím 10W žárovky, jenže to taky může ty kroužky zničit, takže není jednodužší nechat originál a na diagnostice zapnout 20% svícení dálkama jako denní svícení?
BMW loga pod dveřma, elaboráty s kroužkama, denní svícení jak prase xenonem v mlhovkách...
víte o čem je BMW? o luxusu a kvalitě, a vy z něj děláte kolotořářský povoz,
nikdy nic nevypadalo líp jak originál žluté osvětlení interiéru, včetně originál sufitek (a když jsou vypálené, tak snad koupím za pár kaček nové a nervu tam diody) včetně dveří atd,
jediné co bych snad schválil je výměna za ledky v přihrádce u spolujezdce a to z důvodu, že kolíček na zhasínání se rád vymačká a někdy nemusí zhasnout, tak aby vám kastlík nevymlátil baterku (ikdyž je možné že ho GM za 16 minut vypne)
ohledně kroužků, ještě nikdo nepřišel na to, jak udělat výraznější svícení než použitím 10W žárovky, jenže to taky může ty kroužky zničit, takže není jednodužší nechat originál a na diagnostice zapnout 20% svícení dálkama jako denní svícení?
- Risa525
sry, ale jestli jsem to pochopil správně tak pro instalaci je nutné udělat do tapce díru?Couloo píše:Emko se dělá taky ale podle mě je logo BMW výraznější než M. Dnes jsem si koupil na benzince říjnové vydání časopisu TUNNING a tam o těch led logo píšou jako o novince a nabízí to myslím

-tak to udělá jen prase a né fanda BMW
Risa525 píše:sry, ale jestli jsem to pochopil správně tak pro instalaci je nutné udělat do tapce díru?Couloo píše:Emko se dělá taky ale podle mě je logo BMW výraznější než M. Dnes jsem si koupil na benzince říjnové vydání časopisu TUNNING a tam o těch led logo píšou jako o novince a nabízí to myslím
http://tuning.autodoplnky.cz/denni-svic ... s342233334![]()
-tak to udělá jen prase a né fanda BMW
Třeba u E60/65 díru dělat nemusíš....