Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ABS + ASC 520i e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
andree
Klubové ID: 2819

#1 Příspěvek od andree »

Ahoj, dneska se mi stal takovej problem, rozsvítila se mi kontrolka ABS a ASC na palubce, což bylo dost o hubu v tom marastu co je venku a musel jsem dojet ještě 80km domů. Předcházelo tomu to že jsem dofouk kolo, rozjel se trochu mi to ustřelilo a zustalo to svítit. Potom jsem na chvíli odpojil baterku ujel pár metrů a vyplo se to. ABS fungovalo, ASC taky. Po asi 20ti kilometrech mi zase ujel zadek a zase to zustalo svítit. Už to svítilo i po vypnutí baterky. To že mám jet na diag je mi jasný. Jenom chci vědět co by to mohlo být a na co se mám připravit. A jestli neni možný že by to bylo kvůli sněhu, měl jsem jich plný podběhy. Díky
andree

#2 Příspěvek od andree »

Takže dneska jsem s tim byl na Diag a nic nenašla. Jediný dvě závady v paměti byli :

Zpětné čerpadlo - F
Pauza CAN panelu přístrojů - 70

Diagnostika byla Multi-Diag 11
Batler

#3 Příspěvek od Batler »

Když si byl na té diagnostice, fungovalo v tu chvíli to ASC s Absem ? :satisfied:
andree

#4 Příspěvek od andree »

jj fungovalo to už od rána co jsem vyjel, pak jsem s tim dělal i blbosti na parkovišti abych to zkusil nějak vyvolat a nic... V servisu mi řekli všichni co tam byli že to mohlo bejt tim sněhem. Měl jsem plný podběhy sněhu jel jsem včera v tý vánici asi 120km a sníh jsem měl opravdu všude.
Berserg

#5 Příspěvek od Berserg »

řekl bych špatné čidlo abs na jednom ze zadbních kol-mám ted úplně stejný problém....když najedu na nerovnost-špatný kontakt nebo čidlo už je za hranicí životnosti(přece jen už je to stařenka)
Odpovědět