Takže už jsem zjitil, že je v háji samotnej ventilátor, tzn. kdyby někomu ležel doma, dejte vědět

Většinou stačí jen vyměnit uhlíky:)Walli píše:Zdravám, jsem s BMW nováček a v sobotu jsem přivezl 525i viz. můj podpis. Jedna ze závad, se kterou si nebudu vědět rady je, že nefunguje ventilátor topení. Na žádnou rychlost, ani neslyším, že by to něco udělalo. Jediný co jsem stihl, tak jsem koukal na pojistky a ty jsou OK (nefungovaly přední světla, tak jsem měl dost práce s tím) Vy určitě budete vědět kam šáhnout a čím by to mohlo být. Napadá má samotný ovladač, špatnej ventilátor, někde problém v elektrice, protože pův. majitel byl opravdu PAN elektrikář a nebo tu hodně čtu o nějakém ježkovi, ale nemám představu, co a kde? Díky moc za rady.
Takže už jsem zjitil, že je v háji samotnej ventilátor, tzn. kdyby někomu ležel doma, dejte vědět
A dá se s ním otáčet? Taky se občas seknou ložiska a pak se rotor spálí nadproudem. Vlítni do sekce prodeje a tak se koukni na inzeráty, kdo rozprodává e34. Natuty seženeš. Ale doporučil bych i u ojetého funkčního ventilátoru výměnu uhlíků a promazáni ložisek.Walli píše:Uhlíky to nejsou, je to celý nějaký prosmahlý
Otáčet se s ním dá krásnělenoch píše:A dá se s ním otáčet? Taky se občas seknou ložiska a pak se rotor spálí nadproudem. Vlítni do sekce prodeje a tak se koukni na inzeráty, kdo rozprodává e34. Natuty seženeš. Ale doporučil bych i u ojetého funkčního ventilátoru výměnu uhlíků a promazáni ložisek.Walli píše:Uhlíky to nejsou, je to celý nějaký prosmahlý
To je divný... a koukal jsi na ty uhlíky? Nevím jak by se jinak mohl zčoudit rotor... Jo v zimně bez topení... to se člověk celkem zocelí... tak na postel s paralenem:)Walli píše:Otáčet se s ním dá krásnělenoch píše:A dá se s ním otáčet? Taky se občas seknou ložiska a pak se rotor spálí nadproudem. Vlítni do sekce prodeje a tak se koukni na inzeráty, kdo rozprodává e34. Natuty seženeš. Ale doporučil bych i u ojetého funkčního ventilátoru výměnu uhlíků a promazáni ložisek.Walli píše:Uhlíky to nejsou, je to celý nějaký prosmahlýjojo už jsem koukal, tak dám pak někomu vědět, každopádně díky za rady
Tak to bude odpálený komutátor:) A díky krátkým uhlíkům... nj, to je v troubě. To chce nový motůrek, ale to už víš viď:)Walli píše:Zaplať pánbůh mám vyhřejvaný sedačky, ale vezl jsem to od prodejce 150km a každý cigáro mě málem stálo život, když jsem otevřel okýnko... já dělám prodejce v autorizovaným servise, byť Škodovky a koukali na to kluci z dílny a říkali, že je odpálenej celej ten komunikátor či co, asi plošňák ... eletrika šla vždycky mimo mě, takže pro mě je to pár drátků akorát
jinak auto je spíš na dílně, než že bych s ním jezdil, koupil jsem ho fakt dobitý, takže je na něm co dělat a skoro o hubu jezdit