Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 HiFi System
-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
Má niekto v Prahe a okolí vo výbave túto "muziku", 100% funkčnú? V mojom aute je hrozne o ničom, zvažujem komplet prestavbu na custom muziku, ale predtým by som si rád vypočul to isté u niekoho iného, či náhodou nie je odjebané niečo v mojom aute (znásilnený sub/zosík, čokoľvek). Si vravím že takto na hovno to nemohlo snáď hrať, keď to kupoval nemec za takú pálku... 
d(- -)b
On je ale ještě rozdíl mezi Hifi proffesional a professional s DSP 
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Právě proto to píšu... Hifi professional bez DSP hraje spíš jako obyč akorát má o něco lepší basy. DSP je úplně někde jinde.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
-
tanner540i
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
No práve to mám, bez DSP a hraje to ako plechovka. Basy zo subu žiadne, otrasné stredy, teda skoro žiadne tak isto ako tie nulové basy...tanner540i píše:Ja mam s DSP a urcite bych do toho nehrabal, lepsi to nebude. Teda pokud se bavime o castce odpovidajici cene auta, ne 100k+.
Ve vsech E39, ve kterych jsem sedel a nemeli DSP byla hudba uplne otresna, tam to smysl ma..
d(- -)b
-
tanner540i
DSP ma SW v kufru a pro. nema SW to bude hlavni rozdil, sice DSP mam original a je to k nezaplaceni ale jednou sem to dodelaval s navi systemem a jako nic moc prace nahovno - vse z auta ven ale vysledek stal majitelovy zato a nelitoval ani korunu ani to že sem to delal 3dni.
Tady v sekci je nekde topic a muzike v e39 skusim najst a UPnut odkaz.
Tady v sekci je nekde topic a muzike v e39 skusim najst a UPnut odkaz.
- Přílohy
-
- DSCN2758.JPG (151.52 KiB) Zobrazeno 363 x
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Nehvnevaj sa ale zase melieš blbosti a ešte k tomu nezrozumiteľnou hatmatilkou. Píš po Slovensky alebo nepíš vôbec, hlavne nepíš tak ako píšeš. A k tomu Tvojmu hlavnému rozdielu, samozrejme je to nepresné. Nemám DSP a sub v kufri mám, takže...zverbo píše:DSP ma SW v kufru a pro. nema SW to bude hlavni rozdil
d(- -)b
etk a cuduj sa svetu SW ma iba DSPmagyar píše:Nehvnevaj sa ale zase melieš blbosti a ešte k tomu nezrozumiteľnou hatmatilkou. Píš po Slovensky alebo nepíš vôbec, hlavne nepíš tak ako píšeš. A k tomu Tvojmu hlavnému rozdielu, samozrejme je to nepresné. Nemám DSP a sub v kufri mám, takže...zverbo píše:DSP ma SW v kufru a pro. nema SW to bude hlavni rozdil
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Možné je že to mám na papieroch zle, že to nie je Professional, len HiFi, ale ako vravím, sub mám a podľa ETK malo sub HiFi a HiFi Professional DSP.zverbo píše:etk a cuduj sa svetu SW ma iba DSP
Predpokladám teda že mám HiFi, to ale nemení nič na tom čo som požadoval pri založení threadu a zatiaľ sa mi ozval len jeden chlapec cez SZ, čoho aj využijem, už to tu zbytočne nerozmazávajte...
edit: zmenil som pre istotu názov vlákna...
d(- -)b
OSPRAVEDLNUJEM SA toto som prehliadol nejakmagyar píše:No práve to mám, bez DSP a hraje to ako plechovka. Basy zo subu žiadne, otrasné stredy, teda skoro žiadne tak isto ako tie nulové basy...tanner540i píše:Ja mam s DSP a urcite bych do toho nehrabal, lepsi to nebude. Teda pokud se bavime o castce odpovidajici cene auta, ne 100k+.
Ve vsech E39, ve kterych jsem sedel a nemeli DSP byla hudba uplne otresna, tam to smysl ma..