vím má 74,1 ale na you tube jsou na 39 a jsou užasnž kaj se točej hůůsty uplne z nich mam husí kůži ,, tady je odkaz koukni ,,,,,http://www.youtube.com/watch?v=_nL_Yd40st0&feature=related
Já už jsem si polský šmejdy vyzkoušel.. Konkrétně 18ky styl M6. Auto sice vypadalo náramně, ale jízda na nich stála za p***. Třikrát za sezonu na vyvážení a nakonec dvě kola šišatý... Jedině originály nebo jiné kvalitní kola - DOTZ apod. E39 je už přece jen těžší auto a těm kolům umí dát záhul..
Jinak pravda, jak pisou ostatni, za poslednich par let jsem vyzkousel uz docela dost kol na vicero, nejen BMW autech a originaly jsou nejjistejsi cesta jak o nich nevedet (neresit dvakrat rocne praskly rafek, rozvalene gumy atd. )
takže jedinna možnost nechat vytočit kola z 72,5 na 74,1 a origo kola ,,,,, tak sem s nima klucííííííí jaro se blíží tak at se s nima pod stromečkem pokochat a pak na barborku a už se nemužu dočkat
Aaaaa trochu závist, a na čem je máš na e 39 nebo 46 nebo jinčí přemyšlím jak se k nějakým dostat ale za nějaký rozum a třeba repliky ale nějaký pevnější ne blato