Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nucené spuštění regenerace DPF- jižní morava?
Je tu někdo z jižní moravy, kdo by uměl přes diagnostiku vyvolat nucenou regeneraci filtru pevných částic??? Dle diagnostiky (Bosch), mám filtr přeplněnej, ale pořád se mi regenerace ne a ne spustit, pravda je, že teď jezdím většinou cesty tak do 30km v kuse, takže to nemá moc prostor na automatické spuštění.... Jinak- ta Bosch diagnostika to spustit neumí....
Co mas za auto? Na vetsine dieselovych motoru od BMW s najezdem 150000 a vic odchazi termostat, motor se nezahreje vic jak na 60-70 stupnu a proto se nespusti regenerace a samozrejme je zbytecne vyssi spotreba, pozdeji to topi atd...
Samostatne termostaty nejsou drahe, jsou 2 a i kdyz je spatny nejspis jenom jeden doporucuji vymenit pro jistotu oba, kazdy stoji asi 1000 orig. v BMW.
Jinak regenerace jde spustit v DIS, pokud jsou splneny podminky pro spusteni (teplota motoru, teplota vyfukovych plynu, dost paliva v nadrzi...)
Samostatne termostaty nejsou drahe, jsou 2 a i kdyz je spatny nejspis jenom jeden doporucuji vymenit pro jistotu oba, kazdy stoji asi 1000 orig. v BMW.
Jinak regenerace jde spustit v DIS, pokud jsou splneny podminky pro spusteni (teplota motoru, teplota vyfukovych plynu, dost paliva v nadrzi...)
Dík za radu, ale termostaty mám oba čerstvě vyměněný a proto taky řeším tu regeneraci, protože vím, že dflouho neproběhla, ale teďka místo aby se spustila sama, tak mám asi 500km od výměny těch termostatů a furt nic, proto hledám někoho, kdo mi ju spustí přes diagnostiku...
Jinak mám BMW 525D z roku 2007 (facelift s třílitrovým motorem 145kw).
Jinak mám BMW 525D z roku 2007 (facelift s třílitrovým motorem 145kw).