prosim o radu pokud nekdo nevi za jak dlouho a na kolik se ma ohrat motor mam 530d 2005 s vebastem, dnes bylo venku 1,5 stp. a po 15 km jsem tomel na 67, zda se mi to dost malo na ujeti takove trasy, nebo je to normal,?diky ptam se jen abych nemenil termostaty zbytecne,
Já mám po čerstvé výměně. parkuji v garáži 12°C venkovní 3,5°C, po ujetí dvou km tep.mot. 52°C, po devíti, provozních 90°C jsem nad míru spokojený. Investice 1800-, vlastní práce cca 3h a motor si chrochtá
Nechtěl jsem zakládat nové téma a jelikož znáte přesnou teplotu motoru, asi si to na BC umíte nějak objevit.
Mám 530i , rok 12/2003 , jak to udělám, abych to viděl - přžčsnou teplotu ?
E30STORM: na youtube je toho dost, stačí zadat " How to check Engine Temperature in BMW" (tady na fóru je toho také požehnaně- http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15) pak jenom v poly 19 zadat součet posledních pěti čísel VIN (ten najdeš v prvním poly) a vrátit se na sedmé pole a je to. Nepříjemné je, že to musíš dělat při každém startu
Taky jsem dneska sledoval na displayi teplotu chladící kapaliny (530xd, 170 kW). V garáži před nastartováním tam svítilo 17 stupňů. Pak při jízdě (silnice III. a II. tř., silný provoz, tzn. klidná jízda s davem) to vypadalo následovně: Na prvních dvou kilometrech, kdy se jede pořád do kopce, vyběhla teplota na 56 stupňů. Pak se naopak jelo dalších 6 km z kopce, takže brzdění motorem nebo mírně pod plynem - teplota spadla na 52 stupňů. Zbytek 10 km po rovině, teplota začala zase pomalu stoupat, v cíli cesty na 16. km to ukazovalo 71 stupňů. Vše při vypnutém topení. Takže nic moc
JH76 píše:Taky jsem dneska sledoval na displayi teplotu chladící kapaliny (530xd, 170 kW). V garáži před nastartováním tam svítilo 17 stupňů. Pak při jízdě (silnice III. a II. tř., silný provoz, tzn. klidná jízda s davem) to vypadalo následovně: Na prvních dvou kilometrech, kdy se jede pořád do kopce, vyběhla teplota na 56 stupňů. Pak se naopak jelo dalších 6 km z kopce, takže brzdění motorem nebo mírně pod plynem - teplota spadla na 52 stupňů. Zbytek 10 km po rovině, teplota začala zase pomalu stoupat, v cíli cesty na 16. km to ukazovalo 71 stupňů. Vše při vypnutém topení. Takže nic moc
výmena termostatov ťa neminie.mal som to podobné a po výmene pri -28C(vonku) som motor za chvílu ohrial na 93C