Mám to "štěstí", že jsem vlastníkem tohoto téměř pětimetrového auta bez parksenzorů, což je upřimně docela naprd, kór když celkem často parkuji na sídlišti... Co všechno by bylo potřeba k dodělání origo pdc na toto auto (tak aby to ukazovala obrazovka).... Má s tím někdo zkušenost a ví, na co by to přišlo...
Já mám taky podobný kus, ale vyřešil jsem to, že jsem si koupil jednotku ke které jsem koupil kameru na místo osvětlení SPZ a mám vyřešeno parkování bez vrtání do nárazniku.
Denny09 píše:Já mám taky podobný kus, ale vyřešil jsem to, že jsem si koupil jednotku ke které jsem koupil kameru na místo osvětlení SPZ a mám vyřešeno parkování bez vrtání do nárazniku.
Denny09 píše:Vše funguje po zapojení, byl přibalen i slušný návod na zapojení.
Řeším stejný problém, takže super rada. Jen mě zajímá, jak to pak funguje na monitoru i-Drive - musí se něco nastavovat diagnostikou? Nebo to opravdu stačí jen zapojit a i-Drive si to sám spustí? Dík
taky mám sociál verzi bez park systemu a i bez navigace... navigace mě zas tak netrápí, ale kdyby náhodou jsem ji chtěl dodělat, co vše potřebuji ?? a už někdo zkoumal jestli jde na malý social display tato šikovná kamerka?? díky
Taky přemýšlím o dodělání PDC pomocí origo retrofitu BMW + čidla z ebaye v barvě laku. Nemá někdo origo EBA návod nebo něco podobného, abych se juknul, jak náročná práce to je? Nebo nedělal to už někdo?