Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sada ramen na přední nápravu E39
-
tak jsem ted dodelal na X5 komplet predni napravu
TRW predni (ta velka)
SRT ty mensi ramena, SRT cepy rizeni i kosti stabiku
a LMI cep velkeho ramene ktery je pripevnen do tehlice zespod
tento komplet vysel od polskeho dodavatele autodilu na 7500,-Kč
takze myslim ze pomer cena vykon je super, auto je po geosce a jizdni vlastnosti nesrovnatelne lepsi..
TRW predni (ta velka)
SRT ty mensi ramena, SRT cepy rizeni i kosti stabiku
a LMI cep velkeho ramene ktery je pripevnen do tehlice zespod
tento komplet vysel od polskeho dodavatele autodilu na 7500,-Kč
takze myslim ze pomer cena vykon je super, auto je po geosce a jizdni vlastnosti nesrovnatelne lepsi..
Česky špekulant umi jenom pomlouvat že co je levny a dily z Pl je šmejdy a přitom sam od nich nakupuje a prodava dal jako top vyrobek. Ja jsem kupoval v PL silentbloky na motor dva origo ks mě vyšli jak tady v čr jeden originalni ks. Takže i originalni dily se vyplati nakupovat v PL.
Jinak ja na sve 528i mam celou předni napravu od Master Sport najeto už cca 10tis a vše jako nove!
Jinak ja na sve 528i mam celou předni napravu od Master Sport najeto už cca 10tis a vše jako nove!
Vůbec nic ve zlém, ale docela mě baví jak se tu chlubíte, že máte na nápravě za 3000,- najeto 5-10tkm
Mám najeto 262tkm a přední ramena jsou stále originál, resp. je na nich stejný rv. jako auta, ale už to budu muset taky pomalu začít řešit.
I kdyby ta levná náprava vydržela 50tkm, tak je to za ty peníze dobré, ale osobně se spíš bojím, abych někde nevymet větší díru a neodlítlo mi kolo z auta, proto si radši připlatím za něco důvěryhodnějšího.

Mám najeto 262tkm a přední ramena jsou stále originál, resp. je na nich stejný rv. jako auta, ale už to budu muset taky pomalu začít řešit.
I kdyby ta levná náprava vydržela 50tkm, tak je to za ty peníze dobré, ale osobně se spíš bojím, abych někde nevymet větší díru a neodlítlo mi kolo z auta, proto si radši připlatím za něco důvěryhodnějšího.
Andre2 píše:Vůbec nic ve zlém, ale docela mě baví jak se tu chlubíte, že máte na nápravě za 3000,- najeto 5-10tkm
Tak to ber aspon z druhe stranky kdyby se musela každa naprava měnit po 260tis tak by tady na foru by byla nuda a lidi by se nudili a neměli co spravovat, takhle je aspon postarano o zabavu a rozruch. A to že ti naprava vydržela tolik tako to je tim že na Německych cestach ti auto jezdilo do 250tis a těch 12tis na českych a už je potřeba ji řešit, mam pravdu?

Dnes jsem měnil komplet (pro sychr) nápravu (ramena a táhla řízení) v předu, nestačil jsem se divit, když jsem se koukl na ramena, a na nich byl rok výroby 98, stejně jako rok výroby vozu. Auto má najeto 377000km, a od roku 2000 jezdí v Česku. Docela jsem valil oči, na takovou porci kilometrů. Vše jsem nahradil rameny firmy Meyle, tak jsem zvědav, zda mě předčí originály, či budou alespoň stejně dobré.
- cmelak
Trochu oživím, jak jste spokojeni s Meyle HD nebo ATP? Když jsem zakládal tohle téma tak jsem se ptal proto, že jsem to potřeboval sehnat pro kámoše ale teď nastal čas i na mojí nápravu takže se ptám jak jste na tom teď?
Pořád platí to doporučení od ATP za ty prachy?
Pořád platí to doporučení od ATP za ty prachy?

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
Zavážím servisy ND a ceny ramen 2x horní a 2x spodní na BMW E39
LEMFOFDER - 10690,- kč
FEBI - 7050,- kč
MEYLE - 6210,- kč
TRW - 6360,- kč
MAXGEAR - 2840,- kč 2x tyčky stabilizátoru -360,- kč 2x řídící tyč - 1040,- kč
Samozřejmě dělám veškeré díly na většinu aut s dokladem a zárukou.
Ano v Polsku seženete ND levněji, také je mám v nabídce, ale nenabízím.
Na druhé straně, většina světových značek vyrábí díly v Číně.
LEMFOFDER - 10690,- kč
FEBI - 7050,- kč
MEYLE - 6210,- kč
TRW - 6360,- kč
MAXGEAR - 2840,- kč 2x tyčky stabilizátoru -360,- kč 2x řídící tyč - 1040,- kč
Samozřejmě dělám veškeré díly na většinu aut s dokladem a zárukou.
Ano v Polsku seženete ND levněji, také je mám v nabídce, ale nenabízím.
Na druhé straně, většina světových značek vyrábí díly v Číně.