Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já to všechno pálím 12* a nikdy nebyl problém. Nevidím smysl v tom to pálit pomalu. Nebo si snad někdo myslí, že když se to pálí pomalu, že se to vypálí lepší
Z výsledků se tedy zdá, že nejlepší je rychlost 12x. Co se počtu chyb PI týče, pak hned za ní je rychlost 6x, jenže u ní je zase příliš mnoho chyb PIF. Jak jsem vypaloval dál a dál a kontroloval, zjistil jsem další zajímavou věc. Výsledky totiž vůbec nejsou konstantní, resp. v mnoha případech se značně liší.
Suveréně nejvíce chyb vzniká právě při nízkých rychlostech
ja do vetru neplacam, osobna skusenost, mas pouzit rychlost predpisanu vyrobcom, alebo detekovanu mechanikou, prilis nizka je extrem, a prilis vysoka taky tak, ale kedze DVD pouzivaju min 2.4x 95% uzivatelov pojde do horneho extremu, a nie spodneho (ak ho vobec aplikacia podporuje), potom staci zobrat trivialny tester obsiahnuty v programe Nero, a pozorovat co sa deje s narastajucou rychlostou.
Tak sem teda uveď výsledky svého měření, když s tím máš zkušenosti, ze kterých vyplývá, že rychlosti nižší než 12*, kterou jsem uvedl (např 2; 2,4; 4;8) vzniká míň chyb. Jinak tu jen plácáš do větru.
Redaktor testu z odkazu výše si to teda podle tebe vymyslel, že při rychlosti 12* vzniká nejmíň chyb