zdar hoši tak jsem zprovoznil čerpadlo a zjistil jsem že venku je kosa a auto mi nechytne protože se mi přestalo rožinat žhaveni nevite ktere rele je na žhaveni sviček? nebo ma pojistku mimo pojistkovou skřin? diki
[quote="salz1111"]zdar hoši tak jsem zprovoznil čerpadlo a zjistil jsem že venku je kosa a auto mi nechytne protože se mi přestalo rožinat žhaveni nevite ktere rele je na žhaveni sviček? nebo ma pojistku mimo pojistkovou skřin? diki a když parkrat nažhavim tak by ty svičky meli na dotek palit ne?
jsem se splet žhaveni se rožina..a když šahnu na ty svičky tak jsou skoro studene ikdyž parkrat nažhavim..auto se snaži chytnout ale nechytne...včera bylo o 10stupnu vic a chytlo..
daju sa vyskusat aj na aute, daj dole sanie, odpoj jednotlive dratky co idu z listy, zober ampermeter, a pripajaj jednotlivo z +, meraj ustalenu hodnotu prudu, a hned vies ktore su vadne.
jj to je este lepsie, uplne naj je vybrat, vsetky naraz pripojit, a sledovat ci sa rozzeravia zhruba naraz, ale v tvojom pripade si myslim ze 1-2 budu mrtve uplne. Na to vyberanie bacha, s citom.