Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velká prosba-hudba

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
filini28

#1 Příspěvek od filini28 »

Ahoj.
Na začátek bych rád řekl že téměř cokoli potřebuji na autě,jsem odkázán na přátelé a servis.
Poté co mě Polský řidič spacifikoval,po úrazu míchy neovládám a necítím LHK.
Ty co by třeba zajímalo více o tom co je to za úraz,mohou shlédnout obrázky ve videu,které jsem v penzi z dlouhé chvíle o sobě vytvořil.
http://www.youtube.com/watch?v=6EKaVVVl2DQ
Prosímvás,nelituju se,jsou na tom lidé hůř,to jen kdyby někoho napadlo...........
Už k věci.
Na jaře jsem koupil e39 530dA 2001 a jelikož v mém bývalém voze mi http://www.reviloauto.cz dělali hudbu od píky,samozřejmě mi zde chybí.
Bohužel od jara mě stál dalších 130tis a tak bylo lepší řešit chod auta než hudbu.
Leží mi však doma zesik a woofer a napadlo mě:
Nenašla by se dobrá duše,která už má toto za sebou,zesik a woofer si tam dala a pomohla mi?
Dotyčnej ví co je potřeba.Vše by nakoupil,já bych k němu přijel,pozapojoval mi to a já bych samozřejmě uhradil montážní materiál+ co si řekne za práci.
Je mi to trapný,bohužel v mém případě...........
Bývalý vůz je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=BqAQMGQfZSg
http://www.youtube.com/watch?v=t5tetvq86xA

Děkuji,pokud by se někdo rozhodl se mnou ztrácet čas .Nechci nic profi,to můžu hodit do Revila,jen ať mi to trochu duní....
ljakubicka

#2 Příspěvek od ljakubicka »

Ahoj, kdysi jsem to taky řešil, a zjistil jsem že je lepší koupit woofer s aktivním zesilovačem měl jsem to v ,,puntu´´ a by to masakr to ti můžu říct, měl jsem tam sony radio, bedna byla taky sony a dunilo to nádherně, byl tam takový otočný čudlík kterým se regulovaly basy. ted mám e34 touring a rodinu, takže je mi přednější dát kočár do kufru a mít ještě místo na hromadu tašek.

Je to můj názor kdyby s tím náhodou někdo nesouhlasil...

Jinak zkouknul jsem tvoje videjka, a přeju ti brzké uzdravení a nasednutí na moto.
Raadii

#3 Příspěvek od Raadii »

Já bych ti to klidně udělal, ale je to trošku z ruky ke mě :? Nicméně kdybys to dělal tak jak jsem ti radil v jinym topicu, tak to zvládne každej, kdo nemá uplně gramlavý ruce. Tady na klubu najdeš návody na rozdělání všeho a podle těch to udělá. Myslim si, že je to práce tak na hodinku a v případě, že bys to chtěl mít i jooo hezký vzhledově, tak tak na dvě tři hoďky, aby se schovali kabely, přišrouboval případnej zesík, všechno se zabudovalo atd.
filini28

#4 Příspěvek od filini28 »

Achjo,nebýt to přes 300km :(
Addict
Klubové ID: 2451

#5 Příspěvek od Addict »

Kluky z Reviloauto znam osobne a myslim si,ze by se pustili i do neceho jednodussiho,v tom bych problem nevidel.
Cena by take nemela byt nijak zavratna,kdyz temer veskere tahani napajecich kabelu odpada,jelikoz je baterie v kufru.
Abych se priznal,tak si myslim,ze montaz wooferu by mel zvladnout temer kazdy,kdo si trochu rozumi s elektrikou a dela neco na autech.

Spis by chtelo jen uvest o jaky typ zesilovace,autoradia a wooferu se jedna,aby se dalo rozlisit,jestli se signalova cast musi brat z nizko nebo vysokourovnoveho vystupu,coz je dulezite k potrebe montazniho materialu.Dale asi i umisteni samotneho zesilovace a wooferu.

Nejlepsi je se poptat primo na autohificlubu,kde je podobnych "blaznu" spousty,kteri by si radi privydelali.

Jen nevim,jestli u subwooferu hledat jako hlavni slozku duneni je to spravne.
Za cenu aktivniho wooferu bych poridil vzdy radeji komponenty zvlast,jelikoz je vetsi sance kvalitnejsiho prednesu,ale na dokresleni serioveho zvuku,proc ne.
filini28

#6 Příspěvek od filini28 »

Díky za reakci,já jsem za Jirkou Karlovským byl dokonce.Znám se s nimi opravdu dobře.
Ještě se ho zeptám,máš pravdu.
zverbo

#7 Příspěvek od zverbo »

Nejak nechci moc zasahovat do vaseho topicu ale možno vas to bude zajimat, ja mam v rozmazlencovi DSP coz je asi to nejlepsi co de u e39 a potom co mi odesel DSP zesik sem ho nahradil na rady Olivera z ReviloAUTO nasledne: na SW sem volil monobloky 250W a na bass sem volil 4x150w, na stredy sem volil 4x80w a vysky sem odpojil vse s prislusnymi vyhybkamia a novou kabelaži
Rozdil je užasny neveril sem ze se už takhle super hudba dokaže takhle zmnenit k lepsimu o 100procent.

- nechtel sem do kufru rvat basaky protože mam kluka a chodime na vylety, nakupy a lyzovat a kufr potrebuju - takže pravidelne to vytahovat a nadavat naspatek to by mne asi buchnul curak.

Pokud vas bude nadale zajimat:
Manželka ma e46ku a chci ji tam naladovat komplet HarmanKardon - radio a zesik HK už mam + tam naladuju OEM USB kuli Mp3 a bude mit zase to nej co do e46 de!

Pisu vam to jen ako postrech k tomu co sem volil ja, do obou nasich BMW.
Přílohy
DSCN2758.JPG
DSCN2758.JPG (151.52 KiB) Zobrazeno 976 x
filini28

#8 Příspěvek od filini28 »

Co dodat,díky za příspěvek a tichá závist je na místě....
Odpovědět