Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
auto stále vybijí bmw e39 530d
kluci tak sem jel do autorizováného servisu bmw s tím že mi tam na 100% vyřeší problém s vybíjením.Auto nechali uspat aby zjistili ktérá jednotka se neuspává prý zjistili je to ježek tak sem ho nechal vyměnit zaplatil sem a jel domu.S úsměvem jdu spát že auto šlape jak hodinky.Ráno jedu do práce a v poho jdu s práce.Po nějakých 9hod. je baterie o5 vybitá tak sem to nakopl přes kabely a jel z5 do bmw a prý mi to dela radio tak ho odpojili.Přijel sem domu ráno jdu k autu a o5 vybitá.Baterie je good takže sem tam hned volal a oni ze mam zase přijet ale až za 5 dni kurna auto uz mělo šapat jak hodinky sem zklamaný jel sem schválně do autorizovaného servisu ať to mám 100% a ono hovno
sem z auta v prdeli kurva Nevíte co by to mohlo byt thx za odpověď pokud někdo odpoví

To bych si nechal rád vysvětlit jak starter, který je KO může přes noc vybít akumulátor. Chápu, že po 10 minutovém točení motorem starter všechnu kapacitu akumulátoru spotřebuje. Ale když do něj nic neteče?bibikuba píše:měl jsem ten samej problém u stejný káry,jen jsem neměnil ale měřilnakonec jsem zjistil že je všechno v cajku-KO starter,protáčel se mi pastorek...Starter jsem vyměnil a vybíjení se nekoná
![]()
je to ale rada jedna z X věcí který to můžou bejt.....
mám ho doma,můžu ti ho darovat a sám uvidíš
Půl dne odstavené auto sice nastartovalo ale s odřenýma ušima.Po dni stání jsem nikdy nenastartoval-chovalo se to jako KO baterka..Baterka na zátěžáku OK,bludný proudy po uspání jednotek OK,kostra OK takže další možnost startér-vyndal jsem ho a odvezl do Bosch servisu na měření-utrženej pastorek..Samo každej tvrdil že to nemůže způsobovat vybíjení AKU ale je to tak-jak jsem psal můžu ti ho darovat a můžeš ho kuchnout
Po výměně za origo použitej to maká normálně-nemám důvod vést chytré řeči nebo se hádat jestli jo nebo nee,můj problém byl prostě ve startéru 
-
beny-maser

Touring & Compact