Jezdil jsem 3 roky na DUNLOPech a nemohu porovnat s jinými pryžemi. Tak se ptám na Váš názor, jak a se kterými gumami jste byli spokojeni.?.?.?
Obouvám 205/65 R15
Ach ta zima. Za chvíli je to tu a to auto trpííííííííííííí!!! Hlavně tou solí...
Já jsem na autě nic horšího než continentaly neměl. Jak na BMW tak na předokolce multivanu. Vžtdycky jsem se dostal kam jsem potřeboval, ale tak tak. S Goodyearama suveréně v pohodě(225 šířka a nebyl problém ani v hlubokém těžkém sněhu, na ledu taky paráda... byly to UG GW3, ty už se ale asi pár let nedělají, náhrada určitě nebude horší), teď jsem přes léto na pětce dojezdil zimní contíky a zkusím asi michelin. Když dobře neseženu tak goodyear. Teď mám na e39 taky 15" a sehnat na to kvalitní zimní gumu bude asi kumšt. Ty nejlepší tak malé nedělají (aspoň goodyear).scooter_x píše:Taky si myslim, že když sáhneš do "prémiových značek (Conti, Dunlop, Michelin, Pirelli, GoodYear) nebo do střední třídy (Barum, Nokian,...) a koupíš novou gumu, tak nebudeš mít problém. U zimáku je ten vzorek a mládí rozhodující...
Pokud bys chtěl konkrétnější radu, mám zkušenost s Dunlopama WS 3D, GY UG 7+, Conti TS830, Barum Polaris 2 a další. Jediné, které mě trochu zklamaly byly GY, jinak všechno dobré gumy, nejjistější mi přišly Dunlopy 3D, tichá, jistá guma s celkem výdrží. Druhý u mě jsou Conti.

Já se tomu nedivímBatler píše:Nedávno jsem pořídil E39 sedana ale v techničáku mám psaný zimáky nejmenší 205/65 R15 akorát že mám naprosto luxusní zimáky z E36 195/65 R15 nebude vadit když je použiju na e39 ?![]()
Mimochom ty luxusní zimáky jsou Fulda Kristal Montero za celou zimu jsem nikde nezapadnul, vyjel jsem všechno, kufr prázdej a v nádrži jsem neměl víc jak půlku...Měli jste vidět ten můj vysmátej ksicht když jsem míjel v protisměru předkolky které se nemohli na ten kopec vyškrábat![]()
Je to taková zkušenost věřte nevěřte sám se tomu divím do teď.....