Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak dostat MP3 do origo rádia na kazety?
-
Thomeeno23
- Kontaktovat uživatele:
kolega to HF nejspíš myslel jako když máte napojené sluchátka na telefon a zvednete hovor...přestane hrát automaticky z mobilu muzika a do rádia se přenáší hovor.po položení automaticky zase začne hrát přhrávač muziky v mobilu..(vše jde do rádia pro pomalejší).Měl jsem tu čest jen u nokií která se dokonce ptá jestli mám sluchátka a funguje to takto nebo po zvednutí hovoru musím dát telefon k uchu
- jarda
- Klubové ID: 1426
AUX jde do rádia dobastlit i svépomocí, na netu je dost návodů a hraje to hezky (jen nepatrně jinak než CD). Ještě lepší řešení je ten XCarlink a podobné (je jich hodně), ale za peníze...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Dettektorr
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Musíš si uvnitř rádia najít hlavní TDA podle datasheed najít kde je IN L a R napájet tam + signálový z jacka kostru si připojíš třeba na obal rádia a hotovo hraje to, řešení za pár kč. Navíc signál z jacka je nadřazenej naprosto všemu je jedno co máš na rádiu navolený, pokud je připojenej jack tak to bude hrát z jacka. Navíc není problém z toho rádia vytáhnout nezesílenej výstup např na zesík pro subáč atd 
Hmm tak to sám nezvládnu... Co jsem měl venku rádio, tak mi přijde že tam mám nějakou prasárnu od někoho přede mnou.
Zkusím to popsat co nejjednodušeji. Z radia mi vedou kabely do černé krabičky, z krabičky vedou dál kabely do beden atd.
Z boku vede plus mínus 60 cm dlouhý kabel s jackem a pinem na 4.
Vedle vyvedení kabelů co jsem zrovna popisoval je možnost zapojit do té krabičky zase něco na 4 piny
Zkusím to popsat co nejjednodušeji. Z radia mi vedou kabely do černé krabičky, z krabičky vedou dál kabely do beden atd.
Z boku vede plus mínus 60 cm dlouhý kabel s jackem a pinem na 4.
Vedle vyvedení kabelů co jsem zrovna popisoval je možnost zapojit do té krabičky zase něco na 4 piny
Pánové .. čuměl jsem jak pes, ale podle čísla dílů by to měla být pravda a mělo by to fungovat.. našel jsem origo rádio na CD (které komunikuje klasicky s velkým MID BC monitorem) a umí přehrávat MP3 přímo z CD. Já sám mám v E46 business rádio, které to umí a při hledání podobných kousků jsem narazil na toto .. ale vyšlo by to všehošudy asi 5800,- Kč i s poštovným. Je to dost, ale pokud je to origo, tak bych do toho asi šel