Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 525TDS 97' dodělání tempomatu
-
- Kontaktovat uživatele:
Potrebujes multifunkcny predFL volant s kruzkom, alebo packu ovladania tempomatu, riadiacu jednotku tempomatu a vypinac tempomatu.
Ak pouzijes novsi typ volantu (presne neviem od ktoreho roku, ale stale musi byt predFL), tak riadiacu jednotku nebudes potrebovat - cize staci ti len volant s kruzkom a vypinac.
Ak nemas volant s multifunkciou, staci packa ovladania tempomatu a vypinac - packa sa dava k packe ovladania stieracov.
Potom uz iba kabliky prierezu min. 0,5 a piny, ktore pouzijes na originalne konektory.
Ak pouzijes novsi typ volantu (presne neviem od ktoreho roku, ale stale musi byt predFL), tak riadiacu jednotku nebudes potrebovat - cize staci ti len volant s kruzkom a vypinac.
Ak nemas volant s multifunkciou, staci packa ovladania tempomatu a vypinac - packa sa dava k packe ovladania stieracov.
Potom uz iba kabliky prierezu min. 0,5 a piny, ktore pouzijes na originalne konektory.
Musím oživit toto téma,protože to pro mě začíná být aktuální....
koupil jsem si před face M volant s multifunkcí teď budu potřebovat zbytek
mivo:pokud je teda více typů před face volantů,jak je od sebe rozeznám,abych jasně věděl jestli potřebuju jenom samotnou kabeláž,nebo i tu řj? popř. neměl by někdo tyhle věci? díky
koupil jsem si před face M volant s multifunkcí teď budu potřebovat zbytek
mivo:pokud je teda více typů před face volantů,jak je od sebe rozeznám,abych jasně věděl jestli potřebuju jenom samotnou kabeláž,nebo i tu řj? popř. neměl by někdo tyhle věci? díky
Jak to tedy je? Nikde nic konkrétního nemůžu najít,volant mám namontovanej,jsou tam dva konektory,jeden na airbag,druhý na multifunkci.Ten na multifunkci má několik drátů,ale od konektoru do kabeláže vozu vedou už jenom dva (na klakson) takže je potřeba kabeláž. má s tím někdo osobní zkušenost? Kam přesně ta kabeláž vede? do spínačů na pedálech? Brzda,plyn,spojka?radio? díky