Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Popojizdi z kopce
Spojka je OK, krasne zabira. Max ceho jsem si jeste vsiml, ze mi neco mlati primo pod autem, presne v pulce. Nezalezi jestli tam je rychlost, proste si to obcas zacne bouchat. A zvuk to je takovi jakoby v necem bouchala tvrda guma.Ty rany citim i na podlaze ridice. Vim,ze tohle muze byt cokoliv, ale treba to ma spojitost...
jj rucku by to chtelo opravit, ale prej je s tim strasny prace-to mi rekli v servisu. Ze tohle v bmw maj celkem slozite reseny. Ale tak urcite by to bylo levnejsi reseni nez rozdelavat komplet motor a zjistovat kudy to unika... Na druhou stranu to nechat byt a cekat az se s tim stane neco horsiho me desi.
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
Ručku bys měl mít funkční už jen proto, abys prošel na STK.
Ale teda je to divný, mně zatím každý auto vydrželo stát i v krpálu libovolně dlouho a ani se nehlo (bez ručky).
Na seštelování ručky nic složitýho není, šteluje se samostavem skrz buben, ale nejdřív by to chtělo buben sundat a podívat se na pakny, jestli tam ještě vůbec nějaký máš.
Ale teda je to divný, mně zatím každý auto vydrželo stát i v krpálu libovolně dlouho a ani se nehlo (bez ručky).
Na seštelování ručky nic složitýho není, šteluje se samostavem skrz buben, ale nejdřív by to chtělo buben sundat a podívat se na pakny, jestli tam ještě vůbec nějaký máš.
-
starML
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
- protáčí motorem, protože jsou nízké kompresní tlaky nebo povolené svíčky
- prokluzuje spojka
- poškozená převodová kola nebo hřídel v převodovce (že by to bouchání?)
- paranormální jevy => tátovi v roce 1981 ujel rok starý Moskvič asi 70 metrů pozpátku a skončil vedle sušáků na prádlo mezi paneláky. Protože se k tomu volali policajti, vím, že táta dostal fouknout a údajně měla být zařazena "jednička". Od té doby vozil s sebou dřevěný klín, spotřeboval i 4 ročně
- prokluzuje spojka
- paranormální jevy => tátovi v roce 1981 ujel rok starý Moskvič asi 70 metrů pozpátku a skončil vedle sušáků na prádlo mezi paneláky. Protože se k tomu volali policajti, vím, že táta dostal fouknout a údajně měla být zařazena "jednička". Od té doby vozil s sebou dřevěný klín, spotřeboval i 4 ročně
No povolene svicky by asi byli mooooc slyset ne?starML píše:- protáčí motorem, protože jsou nízké kompresní tlaky nebo povolené svíčky
- prokluzuje spojka
Spojka mi zabira normalne dle me, a zadne vylitavani otacek!
Mno a to bouchani...ze by to tedy delala ta hardy spojka a nechala ujizdet i auto?
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Taky mi to z kopce krapet prokluzuje, ale když stočíte kola směrem k obrubníku tak už bych se nebál
Je možný že jsou nízký kompresní tlaky, protože už mám nalítáno u 530d 370tkm tak ty pístní kroužky už asi taky netěsní jak by měli:)
Pokuď by tohle dělala spojka tak mám pocit, že už by musela tak prokluzovat, že bych se s tím sotva rozjel
Je možný že jsou nízký kompresní tlaky, protože už mám nalítáno u 530d 370tkm tak ty pístní kroužky už asi taky netěsní jak by měli:)
Pokuď by tohle dělala spojka tak mám pocit, že už by musela tak prokluzovat, že bych se s tím sotva rozjel
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD