Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pár rad prosím.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
filini28

#1 Příspěvek od filini28 »

Dnes jsem si nechal opravit vodní clony,za což děkuji všem kteří pomohli-pooradili.
Pokud to tu již je,nekamenujte mne.

1.V předchozim voze mi dělala kompletní hudbu dle fin možností http://www.reviloauto.cz s výměnou všech repro,atd.

http://www.youtube.com/watch?v=t5tetvq86xA

Bohužel jsem do e39 za půl roku nasypal cca 130 a na tohle ted není,jelikož jsem v PID a když člověk bydlí sám,no někdo asi zná...
Bohužel přivýdělek skoro nemožné sehnat.
K věci:
Leží mi tu zesik a Box z Passatu.
A teď babo raď jak to udělat abych nemusel do rádia.
Baterka je v kufru,leda vzít cinche někde z kufru jak je ta redukce- ten kabel se cinch za pár stovek mě napadlo,ne?
potřeboval bych co nejlevněji aspoň a´t to minamalně duní,je to hrůza ten nezvyk.

2.Nevím co kdo dělal a nedělal s xenony,ale v noci jen na ně jet nelze,jak svítí málo.Dát svítivější?Nerozumím tomu.
Mlhovky to samý,něco žlutýho před autem kousek...

3.Po dešti a myčce sednu do auta,sešlápnu brzdu:
čvachtání,jak když sešlápnu plný tenisák vody s dírkou,první dva šlapy se pedál i blbě vrací,přibržďuje.Sešlápnu po osmé,vše v pořádku a bez zvuku.Někde v motorovym prostoru se asi drží voda,něco jestli není ucpáno.

Děkuji za každý názor,radu.
Raadii

#2 Příspěvek od Raadii »

Tak tu muziku se zesíkem a wooferem jsem taky řešil a vyřešil jsem to asi nejjednoduššim způsobem (pro mě) a to tak, že jsem koupil HI/LOW adaptér, rozdělal jsem zadní plato a napojil ho jeden zadní reprák, do toho adaptéru potom píchneš cinche ze zesíku a zesík už normálně na baterku a na kostru. Spínanejch 12V jsem si našel u pojistek na pravý straně nad baterkou, takže když otočim klíčkem na první pozici (zapne se jen rádio) spustí to i zesík a všechno hezky hraje.

Xenony se tu řešily hodněkrát, stačí pohledat. Buď máš vysvícený výbojky, nebo máš vysvícený parabolky v čočkách, nebo máš jen zlámaný štelovací tyčky a svítí ti to moc dolu. Mlhovky nevim, ty by asi měli svítit jen tak nažloutle a dost dolu aby prosvítili mlhu.

A ta čvachtavá brzda se tu taky někde řešila, asi ti nachcala voda pod pylovej filtr před řidičem, tam je brzdová kapalina, válec atd... Odmontuj a mrkni.
filini28

#3 Příspěvek od filini28 »

Děkuju ti za rady,hlavní problém je bohužel ten že s každou pí.....ou musim bud na servis,nebo skemrat u kamarada kterej nema vecne cas a hlavne nevi jako kluci zde co a jak,jelikoz ja si toho sam moc neudelam.

No,jestli budeš mít chvilku,mrkni,to jsem dělal o svém příběhu:
http://www.youtube.com/watch?v=6EKaVVVl2DQ
Lucifer
Klubové ID: 3086

#4 Příspěvek od Lucifer »

Hele s tou hudbou dá se rozebrat rádio a z něj si vytáhnout nezesílenej signál, Hi/low adaptér je sice nejjednodušší řešení ale kvalitou zvuku je to opravdu otřesný, nebo alespoň pro mě někomu stačí jen aby to dunilo, mě to musí podávat kvalitní neuhučený basy :)
Raadii

#5 Příspěvek od Raadii »

Tak v bassech bych nehledal žádnou velkou vědu a kvalitu nebo nekvalitu. Tam je to spíš o zesilovači a repráku a jestli to máš přes adaptér, nebo to máš z rádia, tam si myslim, že rozdíl ani nepoznáš. Neřeknu muzika jako taková, kdyby byla třeba přes tu kazetu nebo nějakej transmitter, tak to je pak kvalita na hovno... Nevim, já jsem s tim takhle spokojenej, hraje to přesně podle mejch představ, neni to přebasovaný, dá se na tom poslouchat veškerá muzika.
rooc

#6 Příspěvek od rooc »

že vás to baví lézt na ty motorky....
filini28

#7 Příspěvek od filini28 »

Baví.
Každý máme zálibu,já jezdil od pionýru a postupně nahoru.
Nikdy však člověk neví dne ani hodiny....
Mluvil jsem v léčebně s vozíčkáři,představ si,ti zas jeli autem.Není to o tom na čem nebo v čem jedeš...
rooc

#8 Příspěvek od rooc »

to asi ano.., ale proč tomu napomáhat.., no hlavěn že jsi zdravej, toto nená téma, které by se tu mělo probírat
filini28

#9 Příspěvek od filini28 »

Pokud sis však všiml,neochrnul jsem na "motorce"
Proto je tato debata vůbec bezpředmětná :)

Ps:To bys nemohl jet ani na kole,ani jít po ulici,přejít silnici,atd.

Tolik k tomu,že každý má zálibu.
Odpovědět