Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Budíky E34
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
zdar... nezkoušej sundavat to plexi zepředu, protože ho zlomíš, jako já, je to pevně přilepené, či co... kroužky musíš do budíků vložit zadem, přes dotyčné kruhové otvory. Mě třeba do budíků přesně nešly, tak jsem musel obvod otvoru smirkem lehce přizpůsobit, aby si sedly... pak šly jenom nacvaknout, žádné lepení. Rafičky jsem barvil lakem na nehty z drogerie, a pak jsem ho dal ještě mladej a dostal sem pochvalu, takže dvojí užitek
. Moc je to potom neprosvítí, ale červený je to hezky....
- Přílohy
-
- budiky zmensena.jpg (105.73 KiB) Zobrazeno 344 x
-
- nehoda budiky.jpg (72.08 KiB) Zobrazeno 344 x
- Perunwit
toto vyndáš:
... zezadu to povolíš, nepamatuju se teď jak to bylo a mělo by to jít ven.... no a připrav si pár náhradních žárovek, občas nějaká při tom procesu zařve,, já to rozdělával zpětně dvakrát.
... zezadu to povolíš, nepamatuju se teď jak to bylo a mělo by to jít ven.... no a připrav si pár náhradních žárovek, občas nějaká při tom procesu zařve,, já to rozdělával zpětně dvakrát.
- Přílohy
-
- budiky venku 1.jpg (82.63 KiB) Zobrazeno 334 x
-
- budiky venku.jpg (133.04 KiB) Zobrazeno 334 x
- Perunwit
zvladnes to v pohode... protoze uz vis ze se to tam strka zadem
)
ono te to povede, v bmw nejsou blbci a maji to udelane dobre. akorat jak rikam, priprav si nejakou zarovku do zasoby, ono jak se s tim po dvaceti letech hne, tak maji tendenci praskat. nebo si je vymen preventivně, kdyz uz to budes mit rozebrane.
ono te to povede, v bmw nejsou blbci a maji to udelane dobre. akorat jak rikam, priprav si nejakou zarovku do zasoby, ono jak se s tim po dvaceti letech hne, tak maji tendenci praskat. nebo si je vymen preventivně, kdyz uz to budes mit rozebrane.