Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

airbag porucha

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Miguel

#21 Příspěvek od Miguel »

Hmmm to jsou zajmavé informace :lol: ještě jsem nikdy neviděl ani neslyšel že by se jednotka pytlů sama pokurvila vypojením nebo neodpojením baterie. Závada bude jinde, ale to ti přesně řekne diagnostika, taková pyropatrona nemá s dvěřma nic společného.
Risa525

#22 Příspěvek od Risa525 »

Miguel píše:Hmmm to jsou zajmavé informace :lol: ještě jsem nikdy neviděl ani neslyšel že by se jednotka pytlů sama pokurvila vypojením nebo neodpojením baterie. Závada bude jinde, ale to ti přesně řekne diagnostika, taková pyropatrona nemá s dvěřma nic společného.
špatně si to pochopil :D pokurví se tím že odmontuješ část vozu kde je airbag...třeba ty dveře a jelikož si neodpojil baterku tak ti naskočí logicky chyba :wink: jenže u té jednotky airbagu to nemůžeš udělat 100x....stačí to udělat párkrát a jde do hajzlu....už chápeš :wink: ??

jak vím od BMW....dáš jí párkrát šok a jde do hajzlu...vše bych reklamoval u servisu kde to pokurvili....dneska jen kokot při demontáži dveří neodpojí baterku :wink:
bmw750

#23 Příspěvek od bmw750 »

Diky moc za nazory.Zkusim spis vymenit tu jednotku-podle vseho mi to vychazi spise a ni,nez ze se mi najednou pokazilo tolik soucasti air.Prvni si najdu,kde ta jednotka vlastne je a jakou mam a zacnu hledat.Jeste jednou moc diky.
bmw750

#24 Příspěvek od bmw750 »

Jeste bych Vas rad poprosil o radu-zvladnu vymenit ten airbag modul sam?Na co si dat pri vymene pozor?Asi odpojit baterii-to urcite,ale muzou me tam pak cekat jeste nejake zaludnosti?
Odpovědět