Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výkon motoru 2,5TDS 105kw
no je to 15korun uspory na liter, 3000 na 200L sude co ponuka, zatial som nic lepsie nenasiel, tie trafo-oleje ponuka najblizsie nejaky manik v hradci za 20 (0.7€) korun.. oproti 1.5€ co tu mame za naftu stale moc dobre
Pripadne co hydraulicky olej? na ten trafak pocujem chvalu, ale uz to asi vykupili
Pripadne co hydraulicky olej? na ten trafak pocujem chvalu, ale uz to asi vykupili
-
beny-maser
-
beny-maser
-
beny-maser
s benzínem půl na půl a auto nic nepozná.A nemusíš mít strach, narozdíl od řepky a podobnejch sraček má E85 opačnej problém, rozpouští všechen bordel co máš v nádrži ,takže se doporučuje po natankování první výměna palivového filtru v brzkém termínu. Další plus je, že to koupíš normálně na pumpě. Cena je o 10kč na litru méně než nat 95.
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
beny-maser: nechci tady moc zasírat vlákno o TDs, ale nechceš mi doufam ještě říct, že tu na to jezdí každej druhej, doufam že ne
)
já bych na tak starym motoru měl z "úplnýho vyčištění" asi trochu strach.
Koukal jsem na nějaký články a píše se, že to může mít nedobrej vliv i na katy, že se mohou přehřívat, když nejsou dostatečně dimenzované a taky na ventily a různá těsnění v palivové soustavě. Ale to zvýšení výkonu co udávaj u dostupnýho E85 je tedy zajímavý.... u SAABu údajně na novém autě 110kW klasika, 129kW etanol...
já bych na tak starym motoru měl z "úplnýho vyčištění" asi trochu strach.
Koukal jsem na nějaký články a píše se, že to může mít nedobrej vliv i na katy, že se mohou přehřívat, když nejsou dostatečně dimenzované a taky na ventily a různá těsnění v palivové soustavě. Ale to zvýšení výkonu co udávaj u dostupnýho E85 je tedy zajímavý.... u SAABu údajně na novém autě 110kW klasika, 129kW etanol...
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
nevim no... lejt to do auta, co na to není stavěný... ale zase říkají, že starý motory to prej většinou schroupaj dobře a žádnej negativní vliv to na ně mít nemusí, problém je údajně s novějšími motory, který mají katy dienzovaný "tak akorát", ameriky tam prý mají fóra a ty to vyžahnout jako fík... nahoru ale jde i spotřeba, cca 30%...
-
originalbmwparts
- Klubové ID: 2853
http://krimi.eurozpravy.cz/58467-zlodej ... ez-proudu/
kdože to tu jezdí na trafoolej?
V pravomoci celní správy je strkat sosáky i do nádrže motorového vozidla.
kdože to tu jezdí na trafoolej?
V pravomoci celní správy je strkat sosáky i do nádrže motorového vozidla.