Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Stieracie gumičky E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3240
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Ahoj, menili ste niekto stieracie gumičky u E39, alebo meníte komplet ramienka stieračov? Ide mi o to že som si kúpil len samotné gumičky dopredu aj dozadu, nakoľko ramienka samotné sú v poriadku - prišlo mi zbytočné ich vyhadzovať. A teraz k problému :)

Zadná gumička je v pohode, tam som to dal dole, v gumičke boli z dvoch strán dve kovové vodiace lišty, prehodil som ich do novej gumičky a zasunul do stierača, bez problému.

Narazil som ale u prednej gumičky (gumičiek), nakoľko v balení boli tak isto len gumičky samotné ako dozadu, ale predné gumičky nemajú z dvoch strán sundateľné kovové vodiace lišty, ako to očakávajú pri nových gumičkách, ale jednu celú kovovú lištu zasunutú do medzery v strede samotnej pôvodnej stieracej gumičky.

Pre lepšiu orientáciu nahodím zajtra fotky, chcel by som sa ale spýtať či neviete o tom, že by sa dali kúpiť tieto lišty aj dopredu (RealOEM som už prešiel a nič nenachádzam), prípadne či sa niekomu neváľajú doma na obe predné stierače, t.j. 2x 2 lišty :?:

Danke! :roll:
d(- -)b
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Hola, tak prikladám sľúbené fotky. Najprv stará predná gumička s jednou lištou v ovnútri, potom zadná gumička už nasadená aj s lištami, tak isto vyzerá aj nová náhradná predná gumička... Takže asi zháňam lišty také ako vzadu sú, len dlhšie na predok :)

Podotýkam že ide o originálny náhradný diel z BMW v Ulm-e v Nemecku. Tak mi napadá jedine že by sa to nejak rokom lámalo, ten použitý druh (auto mám 11/2002) :oops:

Alebo mi napadlo vziať nejaké šitstierače z benzinky na toto auto a použiť lišty z nich (ak sú vôbec takto rozoberateľné a odpovedajú na 100% dlžkou lišty) :?: :roll:
Přílohy
Stará predná gumička s jednou stredovou lištou - nemvyhovuje novej gumičke!
Stará predná gumička s jednou stredovou lištou - nemvyhovuje novej gumičke!
Predná gumička.jpg (167.63 KiB) Zobrazeno 278 x
Dve lišty zo strán...
Dve lišty zo strán...
Zadná gumička.jpg (123.8 KiB) Zobrazeno 278 x
"Profil" zadnej gumičky, dve lišty z dvoch strán...
"Profil" zadnej gumičky, dve lišty z dvoch strán...
Zadná gumička profil.jpg (157.88 KiB) Zobrazeno 278 x
d(- -)b
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Suspendujem post, asi to bude poriešené :)
d(- -)b
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Vyriešené, ďakujem týmto členovi menom ardo :!: :P
d(- -)b
Odpovědět