Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Přepočet PNEU

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
rooc

#21 Příspěvek od rooc »

svatá pravda
Matthes

#22 Příspěvek od Matthes »

Vlasta píše:Já to mám špíš takhle - nerozumim tomu, že někdo šetří na základní věci jako jsou pneumatiky. Alfa a omega auta, je to jediný co tě drží na silnici. Pneumatiky jsou často hlavním ukazatelem jestli se zabijete nebo ne
Dávám LIKE :D
Nevím, no na takových věcech bych taky opravdu nešetřil.... :roll:
Couloo

#23 Příspěvek od Couloo »

Koukám, že je to tady samý chytrolín co debilně kecají na čínské gumy a ani je nevyzkoušeli. To nekecám když říkám že Wanli 235/40 R18 mi vydrželi 40 000km a nikdy nehučeli. Na vodě i při vys.rychlostech super braly vodu. Kupujte si gumu třeba za 10tis kč aby jste měli dobrý pocit a ještě si kupte bilý fix na popis pneu a vymalujte si nápis na pneu a můžete machrovat ale a Vám guma za 8 000kč vydrží o polovinu méně, než Wanli za 1700kč tak si rádi vzpomenete. Známý byl ve fabrice na pneu v Turecku kde se dělá nějaká Lassa. Taky by jste si ji nekoupili co? Až na to, z jedné linky padají i Bridgestone. Lassa nalevo a Bridgestone v pravo. Vy by jste si raději koupili ty Bridgestony za dvojnásobek ale liší se pouze v názvu. Zkuste si přečíst recenze na Wanli S1063 třeba na rajpneu.cz. Je jich tam tolik pozitivních, že to asi o něčem svědčí co???
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#24 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Couloo píše: Známý byl ve fabrice na pneu v Turecku kde se dělá nějaká Lassa. Taky by jste si ji nekoupili co? Až na to, z jedné linky padají i Bridgestone. Lassa nalevo a Bridgestone v pravo.
Teď tu o Smolíčkovi, prosím
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3240
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

No tyvole :D
d(- -)b
cajoch

#26 Příspěvek od cajoch »

Cooulo, ty Wanli vydržej tak dlouho pro to že sou tvrdý...tvrdý neznamená dobrý......prostě dobrá guma důležitější než M packet!....Když sem začínal s autama, táta mi dycky říkal, můžeš mít kdovíjakou plechovku, v prdeli motor, převodovku a tak, ale brzdy a gumy musí být vždy ok, jinak se zabiješ...

a toho se pánové držím..:-)
E30STORM

#27 Příspěvek od E30STORM »

Nehádejte se tady , každýho věc co si tam dá.
Já to prostě zkusím a uvidím, tak se tady potom podělím , ať už to bude za 10tis , nebo 40tis km.
Nechci se zastávat ani jedné značky, vyzkoušel jsem hromadu pneumatik , měl potenzy co vydržej hovno km a stojej balík, až na posrane Klebery, ktere byly držáky.
Nestydím se za to, že jsem si to na auto koupil , vyzkoušet se má všechno a zrovvna tady ten typ pneumatiky, je velice chválený tak proč ho nezkusit.
9lidí z 10tady, máte ajfouny a odkud jsou ty telefony???Z Číny lidi z číny a taky se snima chlubíte na kavě že mate mobil za 20cku .
Neříkám že vše z číny je OK , ale nevkládejte zde rozumy , to téma jsem založil na jiné věci ne na to, jaké pneu si koupíte vy.
Odpovědět