kde přesně ty odtokový kolínka jsou prosím tě u e60....díkyRaadii píše:A i kdyby to někdo vyplachoval, tak tim přece nemůže zabránit dalšímu rosení ne? Jestli je vyndání světla tak jednoduchý u E60 jako u E39, tak bych ho vyndal, nechal vyschnout na slunci jak už tu někdo říkal, pak bych zkontroloval ty odtokový kolínka jestli nejsou ucpaný a vidělo by se. Možná by pomohla nějaká tabletka co pohlcuje vlhkost, kdyby se strčila do toho kolínka, kdyby nebylo inteligentnější řešení.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyčištění vnitřku krytů předních světel E60 / E61
-
- Klubové ID: 1970
http://www.google.cz/imgres?um=1&hl=cs& ... s:18,i:170
Taková ta trubička v rozích světla. Každý světlo má dvě, na každý straně jednu a v nich musí bejt takovej jakoby řídkej molitan to vypadá.
Taková ta trubička v rozích světla. Každý světlo má dvě, na každý straně jednu a v nich musí bejt takovej jakoby řídkej molitan to vypadá.
musíš ešte povoliť 2ks dalších šrobov (orech č. 6 alebo osem)Teddy píše:a jak teda na to?
Vim, že povolim ty šrouby co ho nahoře drží, ale pak se vysouvá dopředu, nebo nahoru, nebo ještě něco povolit.....?
ktoré držia akoby spodok svetla.tie stačí iba povolit,držiaky s nich vysunieš.
no a potom je to boj ako to svetlo odtial dostat
Tady máš video, něco málo tam je vidět jak na to http://www.youtube.com/watch?v=15ght75I-mo
Jinak včera jsem měl světlo venku, stačí nahoře dva torxy a dole dva šrouby M8 nebo malej torx. A doporučuju jen povolit a nevyndávat ty spodní je tam pak blbej přístup je dát zpátky, takže je lepší tam pak to světlo jen zasunout do těch šroubů. Sem je měl venku a pak mi jeden spadl dolu a musel sem to zase celý povolit a vyndat světlo abych ho vylovil.
A k tomu vyndání světla asi prvně doporučuju začít u toho místa jak jsou ty diody dostat ten konec ven a pak to nějak dostat zbytek je potřeba si s tím pohrát
Jinak včera jsem měl světlo venku, stačí nahoře dva torxy a dole dva šrouby M8 nebo malej torx. A doporučuju jen povolit a nevyndávat ty spodní je tam pak blbej přístup je dát zpátky, takže je lepší tam pak to světlo jen zasunout do těch šroubů. Sem je měl venku a pak mi jeden spadl dolu a musel sem to zase celý povolit a vyndat světlo abych ho vylovil.

A k tomu vyndání světla asi prvně doporučuju začít u toho místa jak jsou ty diody dostat ten konec ven a pak to nějak dostat zbytek je potřeba si s tím pohrát

Dík. Už mam tu operaci za sebou.
Stejně ale jen poloviční úspěch. Konečně vim, že tam mam D2S výbojku. Světlo se mi ale rozdělat nepovedlo. Je to celý slepený.
Kdybych se do toho pustil...... dá se nějak rozdělat prostor u těch diod? Někdo tam navrtal dirky, teče tam voda a je tam plíseň. Chtěl bych to nějak vyčistit a dirky pak zalepit.
Máte nějakej tip.
Stejně ale jen poloviční úspěch. Konečně vim, že tam mam D2S výbojku. Světlo se mi ale rozdělat nepovedlo. Je to celý slepený.
Kdybych se do toho pustil...... dá se nějak rozdělat prostor u těch diod? Někdo tam navrtal dirky, teče tam voda a je tam plíseň. Chtěl bych to nějak vyčistit a dirky pak zalepit.
Máte nějakej tip.
Takže kamaráde, já měl stejný problém-ta "hermeticky" uzavřená část, kde jsou diody, jaksi netěsnila, po každé jízdě za deště, se mi to orosilo a trvalo to vždy měsíc, než se to jakš takš vrátilo zpět. Nicméně pak mě to už přestalo bavit čekat měsíc a tak jsem to vyndal, navrtal tam dítku 2mm (z horním rohu za diodama, v místě, kde se napojuje blatník) a jednoduše před světlo postavil lampu a ta hřála, až to vysušila. Ale upozorňuju, že je třeba to neustále hlídat, já jednou zapomněl a neühlídal a to plexi mi na jednom místě zažloutlo, prostě, jsem ho přepeklTeddy píše:Dík. Už mam tu operaci za sebou.
Máte nějakej tip.

Takže hodně štestí