20 000kč jen to hvízdne,v nejlevnější variantě a samo svépomocných oprav...jooo pokud chceš opici musíš mít na banány,no.
přeji hodně štěstí s 5 řadou BMW,je to moc krásný svezení když vše funguje jak má.
radokrno píše:20 000kč jen to hvízdne,v nejlevnější variantě a samo svépomocných oprav...jooo pokud chceš opici musíš mít na banány,no.
přeji hodně štěstí s 5 řadou BMW,je to moc krásný svezení když vše funguje jak má.
Neviděl bych to tak černě. V případě, že ty peníze má, tak je do toho narvat může aby měl všechno bezchybně udělaný a funkční, ale v případě, že ne, tak si myslim, že se do 10k vejde celkem v klidu. Jen hledat...
tak za přední nápravu víceprvkovou,plus ty problémy okolo,ale nemusí to být tak černý,myslím ty chyb,třeba jsou to jen základní problémy spotřebitelského ražení...trocha hraní a jezdíš jako král.
Jinak cože je to za obsah?dle spotřeby to bude 2,5i a výše
Mam ten isty motor ale spotrebu tak 9mesto a dialnica pohoda klidek tabacek 7,5 NALOŽENY - naposledy dovolenka do Norska cca 2mesiace dozadu. Samozrejme tažka noha: spotreba ako T34 skor BVP
Inak som rad že si rad a som rad že ste radi ked dokažete podporit noveho clena/fandu BMW až na par ...
Inak naklady spojene s autom na ktorom jazdil este Mojžíš su samozrejme samozrejmé! A ked bude v cajku potom ta caka jedna choroba a tej sa hovori STYLING je to prijemne ochorenie ale každy dobre vie že za zakernu chorobu sa plati a su to nemale peniaze!!!
Podle zkušeností kamarádů a sprintmonitoru je normální kombinovaná spotřeba u 528i přesně těch 10l/100km jak píše JohnyB. Spotřeba 9l/100km po městě je hodně pěkná (až nereálná). U 540i manuál počítej kombinovanou 12l/100km. Já jezdím většinou dálky svižnou jízdou a dlouhodobě jezdím za 11.5l/100km.
Haste píše:To je na 4l dobra spotreba. Se az divim. Kazdopadne se slabounkym 525i jezdim dlouhodobe podle OBC s 9.2l/100km. Pomer mesto/mimo mesto je tak 1:1.
Ono hodně záleží kde jezdíš. Já bydlim na jihu Čech, nemáme tu dálnici ani moc kopců a po městě autem jedu jen když potřebuju vyjet ven Takže spotřeba je na spodní hranici možností, ale za to je naprosto reálná podle knihy jízd. Proto jsem taky koupil V8, do Prahy bych nejspíš volil jiné auto.
tak pri dnesnich cenach benzinu je lepsi vzit plnou, nedivat se na castku, zaplatit kartou a uhanet pryc
Styling, mmmm, mas pravdu, uz pomalu premyslim nad mkovyma naraznikama
Jinak, chlapi, vysvetlete mi nekdo jak malymu decku, jak se nuluje ten palubni pc....puvodni majitel to prede mnou jaksi udelal a nemuzu ani za boha prijit na to, jak. Z origo navodu taky moc moudrej nejsem....
Když zmáčkneš u rádia tlačítko BC pak pod displayem consum1 nebo consum2 a vpravo set. Jestli to máš v jinym jazyku, tak verbrauch asi a to set nevim jak se řekne germánštinou
Angelos píše:Pokud myslíš vynulovat spotřebu, tak delší dobu podrž tlačítko BC (mám malý BC, ale i velkech by to mohlo bejt stejný).
kdyz podrzim tlacitko BC, naskoci po nekolika sekundach na budikach PROG. Palubakem se bohuzel moc ridit nemuzu, je tam pres rozsypanej caj videt velky prd.