Storm píše:Misanek píše:Paráda! Tak jak to máš je to dle mého ideál

Náhodou nákres těch podložek asi nemáš co? Já jsem neměl zrovna nejlepší známky z technického kreslení ve škole, tak se ani do něčeho takového pouštět nechci
Mimochodem nedá mi to a musím tě pochválit - máš moc pěkného kombíka, který všem E34řkám fakt ostudu rozhodně nedělá

Děkuji za pochvalu

Hezky se o něj starám ...
K těm podložkám, jestli ještě vydržíš, tak budu muset vyměnit tlumiče, protože tam jsou snad ještě původní

Vyřeším to snad po prázdninách, auto se trochu jinak chová a tlumiče dát musím, gumy sice hodně zachrání ale i tak.
Ten nákres fakt nemám, nechal jsem ho v té firmě, co podložky dělala a fotku nemůžu najít, ta by ovšem nepomohla, slibuji, že podložky změřím a nakreslím výkres, taky budeš mít výhodu, protože to bude na 100%, já to musel ještě mírně upravit ...
prosim tě vůbec se s tím netrap, jíá na to rozhodně nespěchám, poněvadž stejně to vidím tak, že od tebe dostanu nákres, ten mi bude půl roku někde ležet, pak to dám vyrobit a dalšího půl roku mi budou ležet někdy tyto podložky než se odhodlám je nainstalovat

Spíš jsem napsal z toho důvodu, že ty máš přesně to co by se mi zamlouvalo a vím, že po tom půl roce co bych si na to vzpoměl, tak už bych nevěděl, kdo to vlastně měl a kde jsem to viděl
Za ten výkres ti budu moc vděčný

Ale i tak mě překvapuje, že auto i s komplet novým podvozkem je už de facto od výroby takto kleklé
Jinak TDso je moc pěkné, jsem rád, že někdo si udržuje e34 i s tímto motorem i přes to, že na něj spousta neználků nadává
Jinak já mám teď obuté 235/45 17 a nezdá se mně teda, že by se z TDSa stal nějaký udýchaný astmatik, který má tak tak co dělat. když to teda porovnám s klasickým rozměrem 15" kol, tuším 195/65