Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 problem s teplotou.
- soukupadam
Tak vymeno
Termostat + Housing
Pumpa + Visko
Remeny
Chladic + hadice + odvzdusnovaci sroubky
Vse je ok teplota ok jen musim mi porad zaple topeni ( staci 16C a prvni stupinek a teplota se drzi v rozmeni 95-105C ) A kdyz vypnu uplne tak vyleze k 120C. Zatim jsem to neresil zaple topeni ( ventilaci ) mam tak jako tak.
Termostat + Housing
Pumpa + Visko
Remeny
Chladic + hadice + odvzdusnovaci sroubky
Vse je ok teplota ok jen musim mi porad zaple topeni ( staci 16C a prvni stupinek a teplota se drzi v rozmeni 95-105C ) A kdyz vypnu uplne tak vyleze k 120C. Zatim jsem to neresil zaple topeni ( ventilaci ) mam tak jako tak.
- soukupadam
Dneska pri kontrole hladiny vody jsem nasel nejakou mastnotu v vode. Myslim si ze je to z nove pumpy byla lehce upatlana nejakou vazelinou ci tak (kupovano primo u BMW). A pri vymenovani pumpy i termostatu jsem si vsiml ze predchozi majitel jezdil jen na vodu z vodovodu. Tak se chci zeptat cim to nejlepe vycistil a nelejt kvalitni destilku a antifrezze. Napada me jedla soda. Vodni kamen a pod to zlikviduje. Ale netusim jestli to nebude mit nasledky na motor. Diky za rady.
Na dalnici jsem zkusil parkrat ject "sportovne" a jel jsem mezi 5-6tis teplota sla k +- 90 ale spise jsem to prikladal vetsi rychlosti a tedy i vetsimu naporu vzduchu. Ale i to funguje. Kdyz jsem jel takto s uplne vyplym topenim teplota byla 107. Je v tom nejaky zakopany pes, ale uz mam najeto 300mil s max teplotou okolo 100. Takze jsem spokojen ted jen vycistit od toho sajrajtu.
- soukupadam