A jaký rok byla ta světla?BOOST píše:Nefungovalo vubec nic, ani horkovzduska ani trouba, takze jsem to pomalu obrezaval porad kolem dokola, na nekterych mistech to odnesl ten plast svetla, co je v nem ta drazka, do ktereho je zasazene plexisklo, ale tesni to i tak. To lepidlo drzi tak, ze kdyz to drzelo asi na 2cm na dvou mistech, tak jsme to ve dvou nedokazali utrhnout, neskutecny. Potom jsem jeste zkousel vzit kousek toho odriznuteho lepidla a nahrivat to horkovzduskou zblizka a ani prd, nic to s tim nedelalo. Lepidlo je cerny a rozhodne to bylo origo z vyroby. Svetla jsem potom slepil silikonem a problem s mlzenim nemam. Svetla hodne prokoukla, kdyz se vycitilo plexi zevnitr, zvenku jsem je jeste nelestil, nebyl cas.cabatomas píše:A cim si to delaĺ ty?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
renovace světlometů E39
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
Tak jsem se až dneska kolem půl 7 dostal na ty světla,za hodinu jsem stihl jedno světlo,byl to pakec odlepit,ale horkovzduška si stim poradila,měl jsem jednu tyčku ulomenou a ta druha se mi rozlomila po demontáži.Rano se vrhnu i na to druhe a pak je obě vyleštim,něco nafotim a dam to sem
Díky za rady chlapy 
-
K0BLICH
- Klubové ID: 2805
No věřim tomu, že ve firmě kde polepují auta jí určitě seženeš! http://www.youtube.com/watch?v=hbnABwZVf3U
-
djpepo
- Klubové ID: 2941
U mně naprosto stejný případ, plexi ani za boha odlepit, tá černá svině fakt drží, světlá (2003),takže taky vyřezat,zpátky nové na silikon a hliníkové tyčkyBOOST píše:Nefungovalo vubec nic, ani horkovzduska ani trouba, takze jsem to pomalu obrezaval porad kolem dokola, na nekterych mistech to odnesl ten plast svetla, co je v nem ta drazka, do ktereho je zasazene plexisklo, ale tesni to i tak. To lepidlo drzi tak, ze kdyz to drzelo asi na 2cm na dvou mistech, tak jsme to ve dvou nedokazali utrhnout, neskutecny. Potom jsem jeste zkousel vzit kousek toho odriznuteho lepidla a nahrivat to horkovzduskou zblizka a ani prd, nic to s tim nedelalo. Lepidlo je cerny a rozhodne to bylo origo z vyroby. Svetla jsem potom slepil silikonem a problem s mlzenim nemam. Svetla hodne prokoukla, kdyz se vycitilo plexi zevnitr, zvenku jsem je jeste nelestil, nebyl cas.cabatomas píše:A cim si to delaĺ ty?
autovosk jpepo"]
[/quote]
Nove kryty nemam,brousil jsem a lestil,co je to za vosk s uv faktorem?Na folii si asi netroufnu,leda tak to nekam dat,kde to delaji.Vi nekdo o kvalitnim foliovani aut v plzni?co z tn tak muzou chtit?jinak svetla mam ted jak novy,parada;-)
jestli máš nové kryty tak fólií neřeš, to platí třeba jen pro ty, kteří původní kryty brousili a leštili a tím odstranili ochranný lak nebo co na tom z výroby jecabatomas píše:Kde koupim takovou folii?
Nove kryty nemam,brousil jsem a lestil,co je to za vosk s uv faktorem?Na folii si asi netroufnu,leda tak to nekam dat,kde to delaji.Vi nekdo o kvalitnim foliovani aut v plzni?co z tn tak muzou chtit?jinak svetla mam ted jak novy,parada;-)