Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
renovace světlometů E39
Je tu asi 6 tem jako nato.
Vymena, stelovacich tycek jak FL tak predFL
Lesteni - ruzne navody, typy, tryky.
skuste jeste
http://www.e39.cz/index.php/cs/more-abo ... le-bmw-e39
Vymena, stelovacich tycek jak FL tak predFL
Lesteni - ruzne navody, typy, tryky.
skuste jeste
http://www.e39.cz/index.php/cs/more-abo ... le-bmw-e39
Zverbo:dik za odkazy,ale ani v jednom diskuznim clanku jsem se nedocetl me otazky,jak a cim to plexy zpatky prilepit,pisou tam jen o lesteni a brouseni plexy a ten odkaz,kde je podrobne popsana vymena tycek,je super,ale je to na svetla pred faceliftem a ty nejsou lepeny,ja mam svetla facelift,tycky uz mi prisli o vikendu to chci nahrat a rozdelit,vymenit tycky a rovnou plexy obrousit a vylestit(koupil jsem nejakou spec.pastu a brusny kotouce na vrtacku,primo na lesteni svetel).Ale nevim,cim to plexy potom prilepit zpet,aby to kdyztak pri dalsi vymene tycek slo vubec rozlepit a hlavne aby to tesnilo a nemlzelo se mi pak svetlo 
Zverbo:dik za odkazy,ale ani v jednom diskuznim clanku jsem se nedocetl me otazky,jak a cim to plexy zpatky prilepit,pisou tam jen o lesteni a brouseni plexy a ten odkaz,kde je podrobne popsana vymena tycek,je super,ale je to na svetla pred faceliftem a ty nejsou lepeny,ja mam svetla facelift,tycky uz mi prisli o vikendu to chci nahrat a rozdelit,vymenit tycky a rovnou plexy obrousit a vylestit(koupil jsem nejakou spec.pastu a brusny kotouce na vrtacku,primo na lesteni svetel).Ale nevim,cim to plexy potom prilepit zpet,aby to kdyztak pri dalsi vymene tycek slo vubec rozlepit a hlavne aby to tesnilo a nemlzelo se mi pak svetlo 
Taky mě to čeká a budu to lepit černým lepidlem se kterým se lepí čelní skla. To ale bude už asi na věky a nikdo se do toho světla už nikdy nedostane. Pak je ještě možnost lepení klasického sanitárního čirého silikonu který v budoucnu bude ještě možno odlepit. Lepil jsem s tím světlo na Octávii a nebyl problém.cabatomas píše:Zverbo:dik za odkazy,ale ani v jednom diskuznim clanku jsem se nedocetl me otazky,jak a cim to plexy zpatky prilepit,pisou tam jen o lesteni a brouseni plexy a ten odkaz,kde je podrobne popsana vymena tycek,je super,ale je to na svetla pred faceliftem a ty nejsou lepeny,ja mam svetla facelift,tycky uz mi prisli o vikendu to chci nahrat a rozdelit,vymenit tycky a rovnou plexy obrousit a vylestit(koupil jsem nejakou spec.pastu a brusny kotouce na vrtacku,primo na lesteni svetel).Ale nevim,cim to plexy potom prilepit zpet,aby to kdyztak pri dalsi vymene tycek slo vubec rozlepit a hlavne aby to tesnilo a nemlzelo se mi pak svetlo
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
to lepidlo na skla je největší píčovina, co můžeš udělat. Prostě to nahřejte horkovzduškou, oddělte, opravte co potřebujete, pak to znovu nahřejte a dejte dohromady. Nebude se to mlžit. Pokud tam mermomocí chcete něco doplnit, tak jedině bitumenový tmel, silikon v žádném případě.
No a nebo s tím přijeďte zamnou a já vám to udělám.
Kto umi umi, kto neumi musi platitcaknakis píše:to lepidlo na skla je největší píčovina, co můžeš udělat. Prostě to nahřejte horkovzduškou, oddělte, opravte co potřebujete, pak to znovu nahřejte a dejte dohromady. Nebude se to mlžit. Pokud tam mermomocí chcete něco doplnit, tak jedině bitumenový tmel, silikon v žádném případě.
Svetla neni potreba naspatek vubec podlepovat, to lepidlo co tam je je velice dobre protože to je FIAT
je to pekne natavit, odlepit udelat praci co je potreba a pomalu nahrat DUKLADNE a soupnout to tam v rychlosti, stahnou gurtem aby to sedlo a dat do chladu!!!
Pokud chcete jen rozlestit svetla tak logicky nemusite nic rozdelavat.
Pokud chcete jen rozlestit svetla tak logicky nemusite nic rozdelavat.
Nefungovalo vubec nic, ani horkovzduska ani trouba, takze jsem to pomalu obrezaval porad kolem dokola, na nekterych mistech to odnesl ten plast svetla, co je v nem ta drazka, do ktereho je zasazene plexisklo, ale tesni to i tak. To lepidlo drzi tak, ze kdyz to drzelo asi na 2cm na dvou mistech, tak jsme to ve dvou nedokazali utrhnout, neskutecny. Potom jsem jeste zkousel vzit kousek toho odriznuteho lepidla a nahrivat to horkovzduskou zblizka a ani prd, nic to s tim nedelalo. Lepidlo je cerny a rozhodne to bylo origo z vyroby. Svetla jsem potom slepil silikonem a problem s mlzenim nemam. Svetla hodne prokoukla, kdyz se vycitilo plexi zevnitr, zvenku jsem je jeste nelestil, nebyl cas.cabatomas píše:A cim si to delaĺ ty?