Nevíte o něčem? Potřebuji to bohužel hned, protože zítra odjíždím na Slovensko a chci to mít cajk.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Seřízení světel/regloskop Praha dnes? Kdo?
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Chlapi, včera mi byli dokončeny bi-xenony a potřebuji teď v neděli najít v Praze nějaký autoservis kde dělají seřízení světel a mají zkušenosti s e39. Nechci zas nějaký ňoumy jako minulej rok v jednom servise na Libni
Nevíte o něčem? Potřebuji to bohužel hned, protože zítra odjíždím na Slovensko a chci to mít cajk.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
Dettektorr
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nepotřebuješ ani metr. Slon má být 1,2% což je 12cm na 10m.
Stačí zajet ke zdi, zapamatovat si podle fleků na fasádě (případně udělat značku), couvnout o 10m (u E39 dvě délky auta a kousek) a mělo by to svítí o 12 cm níže.
Dělám to tak 28 let a s STK nemám problémy.
Stačí zajet ke zdi, zapamatovat si podle fleků na fasádě (případně udělat značku), couvnout o 10m (u E39 dvě délky auta a kousek) a mělo by to svítí o 12 cm níže.
Dělám to tak 28 let a s STK nemám problémy.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- cmelak
- Klubové ID: 2687
To jsme dělali včera podle e38
Tak ono to není úplně rozhozený ale já jen jestli někdo neví kdo dnes v neděli by evetuálně mohl udělat na regloskopu seřízení světel - hlavně mi šlo o to aby to dělal člověk kterej má zkušenosti s E39, protože jak jsem se jíž zmiňoval, minulej rok mi to nastavovali v ContiTradu na Prosecký P8, a dělal to nějakej mladej ťunťa pod dohledem snad svýho strejdy, kterej si na to ani nevzal desítku ořech ale rovnou kleště (neměl jsem na jednom štelováku to bílý kolečko na imbus) a ulámal mi tam blbec ty pacičky, co to chybějící kolečko právě drží.
Jedna čočka byla naklopená úplně do strany a svítila na svodidla, když jsem tam přijel druhej den tak říkali, že to je špatně v tom světle, že se dá na těchto světlech seřizovat jen výška, určitě ne do strany. OK, jezdil jsem takhle celej rok až do teď.
Jedna čočka byla naklopená úplně do strany a svítila na svodidla, když jsem tam přijel druhej den tak říkali, že to je špatně v tom světle, že se dá na těchto světlech seřizovat jen výška, určitě ne do strany. OK, jezdil jsem takhle celej rok až do teď.
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
-
originalbmwparts
- Klubové ID: 2853