Chci se zeptat, zda někdo v okolí Ostravy - Opavy umí opravit nefunkční display v kapličce pod budíkama? Mám E39 po FL a některé pixely nejedou a taky, když zmáčknu páčku BC tak se na něm nic nerozsvítí, kdysi tam se přepínalo mezi hodinama a prům.spotřebě apod.
Díky...
Taky jsem se po někom ptal jestli to někdo nedělá v okolí Ostravy,ale zatím bez úspěchu. Ale někde je tady o tom pár témat a dělá to kdosi na slovensku ale nick nevím.
Dej hledat,určitě něco najdeš
Ano, dělá a dělá to dobrě.. no mne stačí vyměnit ten flexo plochy kabel (E34).. tedy by mne zajímalo kde se da ten kabel sehnat, výměnu zvládám sám s prstem v nose
když rozděláš ty budíky, je ti to jasne hned.. jenom ten kabéél (kapitola sama pro sebe jsou ty budíky s textovými LCD, to je sviňárna, nějaké gumičky atď.. ale u E34 je to brnkačka)
tak ked najdes niekoho kto ti to spravi na pockanie pisni mi SZ s kontaktom mal by som preneho tak 2-4ks budikou na opravu ale dobreho manika chalani si priplatia!
predpokladam ze jsem ve spatnem tematu ale nenasel by se nekdo na zlinsku a okoli kdo by dokazal naprogramovat budiky aby komunikovaly z autem mel jsem je vysipane a koupil jsem jine ale nebavi se z autem diky za pripadne odpovedi