Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Řešil jste někdo kompletní repas podvozku na E60?
-
PetanE60tka
Počítám, že za takových 30 až 40 000 km, což vychází někdy na jaro 2013 budu nucen dělat podvozek. Nechci měnit něco a pak po pár tisicich zase něco, chci udělat komplet, proto bych se rád zeptal, zda-li jste někdo již řešil, kolik si mám cca dát stranou na to, a jaké značky kupovat ( radši si připlatím a chci, aby to vydrželo dlouho, než ušetřit a za 30 000 to měnit znovu ). Případně nějaké poznatky a zkušenosti, s čím je problém atd. Chci sakum prdum i s tlumicema.
Jeste jeden dotaz, mam od vyroby sportovni podvozek, znamena to jen snizeni nebo i jine dily?
Diky, Petr
Jeste jeden dotaz, mam od vyroby sportovni podvozek, znamena to jen snizeni nebo i jine dily?
Diky, Petr
-
Dettektorr
-
PetanE60tka
Ahoj už jsem se touto otázkou taky zaobíral
Určitě vsadím na značku LEMFOERDER popř. Meyle HD.
Jinak co se životnosti týče, záleží po čem a na čem jezdíš
je rozdíl mít 20" či 18" kola. Momentálně mám 18" style 124 a hodně uvažuji o 19" vypadá to líp že, ale nevídím to tak slavně co se výdrže podvozku týče nemluvě o servu, které dostává taky zabrat. Prostě dylema
Jinak co se životnosti týče, záleží po čem a na čem jezdíš
je rozdíl mít 20" či 18" kola. Momentálně mám 18" style 124 a hodně uvažuji o 19" vypadá to líp že, ale nevídím to tak slavně co se výdrže podvozku týče nemluvě o servu, které dostává taky zabrat. Prostě dylema
Omlouvám se autorovi za příspěvek mimo téma. Chtěl bych se jen zeptat co znamená M podvozek typu II. Mám to ve výpisu výbavy a chtěl bych vědět v čem je jiný oproti klasickýmu M podvozku. BMW e39 540i 2001 Edition Sport. DíkyDettektorr píše:u E39 mpaket podvozek typu II je cena u auto Bychl v Praze za komplet nějakejch bratru cca 60-70 tis.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
[quote="PetanE60tka"]Počítám, že za takových 30 až 40 000 km, což vychází někdy na jaro 2013 budu nucen dělat podvozek. Nechci měnit něco a pak po pár tisicich zase něco, chci udělat komplet, proto bych se rád zeptal, zda-li jste někdo již řešil, kolik si mám cca dát stranou na to, a jaké značky kupovat ( radši si připlatím a chci, aby to vydrželo dlouho, než ušetřit a za 30 000 to měnit znovu ). Případně nějaké poznatky a zkušenosti, s čím je problém atd. Chci sakum prdum i s tlumicema.
posli do bmw email s win a co chces a oni ti poslou cenovou nabidku.
[/b]
posli do bmw email s win a co chces a oni ti poslou cenovou nabidku.
-
Dettektorr
-
PetanE60tka
Mám tam 20" a na zimu 17"Matthes píše:Ahoj už jsem se touto otázkou taky zaobíral![]()
Jinak co se životnosti týče, záleží po čem a na čem jezdíš![]()