Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Netáhne, špatně startuje, špatný benzin?
Ahojda, mám bmw e39 528i, ujel jsem asi 30km na rezervu, poté jsem natankoval za 1000,- vervu 95, ujedu asi 10km a za jízdy v koloně mně to chcíplo, hned jsem zastavil a zkusil znovu nastartovat, startér točí cca 3 vteřiny a potom nastartuje, volnoběh v pořádku ... nehoupe, na tempomat jsem jel dálnici a vše v pořádku než jsem chtěl zrychlovat, když rychle sešlápnu plyn motor se nejprve v nízkých otáčkách zaklepe a potom lezou otáčky, ale pomaleji než normálně. Za jízdy je zátah takový gumový a mnohem menší, předjíždět se skoro nedá. Otáčky při akceleraci lezou skokově ... chvíli rychle, potom se trochu zadrhnou a zase pokračují. Vytočit motor k omezovači jde, ale trvá to déle. Vervu jsem smíchal obyč. benzínem na Shellce za 500,- po ujetí cca 350km je to trochu lepší, ale není to moc znát, teď jsem tankoval dvakrát po 300,- a stav je skoro stejný. Nenapadá někoho, čím to může být? Děkuji Kolda
-
beny-maser
tak jsem ani nestihl vyměnit pal. filtr a auto začalo jezdit a startovat naprosto v pořádku ... celý den takto jezdilo .. dnes ráno zase dobrý a teď jsem nastartoval a už zase to začalo .. špatně jede i startuje. Včera bylo chladnější počasí, nemůže to na to mít vliv? Nemohlo by to být palivové čerpadlo? Díval jsem se na něj a bylo docela zahřáté po jízdě, ale třeba to je normální.
-
beny-maser