Jaký je rozdíl v tuhosti a výdrži silentbloků origo BMW a meyle HD a nebo i jiné? Jde mi konkrétně o 4 velké silentbloky co drží zadní nápravnici na e39 sedan. Má někdo vyzkoušeno?
jezour píše:Jaký je rozdíl v tuhosti a výdrži silentbloků origo BMW a meyle HD a nebo i jiné? Jde mi konkrétně o 4 velké silentbloky co drží zadní nápravnici na e39 sedan. Má někdo vyzkoušeno?
Meyle HD je tvrdší a zesílené oproti originálu já bych šel do nich a jistě ještě ušetříš.
Bude to mít větší výdrž, tak mi to bylo řečeno pár lidma nezávisle na sobě.
Já jsem na svou E39 taky dával HD. Taky jsem dostal doporučení, ať zvolím radši tyto, než origo. Myslím, že jsem chybu neudělal. Najeto pár tisíc km a zatím v pohodě, jak nové.
já najel s ramenem od Meyle a to v HD asi 7 tis a bylo totálně v prdellllll
asi vadná serie.
Ty silembloky na na pravě tam mám taky Meyle asi UŽ 10tis a zatím nevím,ale já nepoznal ani ty špatný předtím tak nevím
Ty silembloky jsem sehnal myslím za 5 tis na EBAY
tak ono je tady otázka jestli vše ostatní na nápravě bylo ok,ono když vyměníš jedno rameno a zbytek je vytlučený nebo má prostě vůly tak to to jedno nový rameno ať je jakékoli značky nemůže prostě vydržet
tiez som daval tie zadne silenty a zatial su v poho aj po 30t, taktiez predne vrchne ramena meyle hd zatial drzia, ale kamos tiez na 530d uz menil spodne za origo, pretoze meyle hd sa mu rozpadly. tu plati asi nebat sa investovat do origo/lemfordera, podla toho co vyjde lacnejsie kedze sa jedna o ten isty diel
.
Ta špatná serie bylo myšleno ironicky. Prostě jsem koupil silentbloky mayle(ne HD), který stojej za hovno, ač baleno v origo obalech, tak si nemyslim, že byly vyrobený ve stejný fabrice, kde se dělá HD. Jen mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost. Teď už bych rád dal něco co vydrží. Tak že, mě zajímá kdo měnil konkrétně tyhle 4 silentbloky, co tam dal a kolik na ně najel. Děkuji za odpovědi na tenhle dotaz.
Nechám to tady na podvozku , budu kupovat tyčky stabilizátoru na E60ku jakou značku zvolit uvažuji o LEMFOERDER máte s tím někdo zkušenosti díky za rady
Matthes píše:Nechám to tady na podvozku , budu kupovat tyčky stabilizátoru na E60ku jakou značku zvolit uvažuji o LEMFOERDER máte s tím někdo zkušenosti díky za rady
lepší kvalitu mimo orig.dílů už budeš těžko hledat,myslím že s LF nenajdeš nikoho kdo by si stěžoval