Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kotouce BOSCH ano nebo ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
potrebuju koupit predni kotouce na 525D E39 otazka je jestli mate nekdo zkusenosti s kotoucema BOSCH, vim ze kazdej rekne neco jako ATE ZIMMERMANN ATD jde mi vyhradne o zkusenosti s BOSCH kotoucema na E39ce muzu mit vsechny 4 vyrobce za stejnou cenu vcetne JURID ale rad bych sel do BOSCH
uprimne pro mne nejrychlejsi dostupnost je prave BOSCH tem ATE dnes uz moc neverim a Zimmermann a Jurid je sice relativne OK ale nejhorsi dostupnost..
velikost je tam 296 / 22
zadne dirky ani drazky nechci
dík za názory
uprimne pro mne nejrychlejsi dostupnost je prave BOSCH tem ATE dnes uz moc neverim a Zimmermann a Jurid je sice relativne OK ale nejhorsi dostupnost..
velikost je tam 296 / 22
zadne dirky ani drazky nechci
dík za názory
-
Nekamenujte mě,ale budu dávat Stárline.Sice nemájí povlak proti korozi,ale vpředu to nevádí.Ještě jsem uvažoval nad Pilenga,mám je vzadu a jsou O.K.Bohužel jediné kotouče co reklamujem jsou ATE.Nevím kde si to nechávají dělat. Destičky dám Textar(origo jsou také od Tex). Destičky ATE do prvovýroby jsou od Textaru.To co koupíte od ATE pro aftermarket jsou vyrobené jinde.Nejdůležitější je materiál obložení.
-
- Kontaktovat uživatele:
právě že ATE by špatně nebylo ale jak to bejva dělaj to buh vi kde (polsko) a buh vi z ceho - kvalita sla za posledni roky u ATE rapidne dolu a dnes za sve penize uz toho tolik nedostanete....tott muj poznatek od ATE
já osobně do tech Boschu jdu jen se divim ze nemecky vyrobce JURID vas nechal natolik v klidu ja mit cas tak do tech JURIDu jdu urcite
original jsou sice pekne ale 2 x tak drahe nez jakekoliv jine - bohuzel mi v BMW slevu 48 procent neudelaji
o cenach v BMW Cesko se nebudu vyjadrovat vubec v nemecku jsem objednaval gufero v BMW ne jen ze bylo odpoledne ale stalo to co bylo v ceniku + 19% dph ne jako u nas kde to stoji 100 euro v ceniku ONLINE a 3900 czk v inveltu
já osobně do tech Boschu jdu jen se divim ze nemecky vyrobce JURID vas nechal natolik v klidu ja mit cas tak do tech JURIDu jdu urcite
original jsou sice pekne ale 2 x tak drahe nez jakekoliv jine - bohuzel mi v BMW slevu 48 procent neudelaji

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Mám ATE vpředu i vzadu i s deskama ATE a zatím, po několika tisících km, vše OK: brzdí, nevibrují, nekopou.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Patrik píše:vic nez 100% ceny navic me prijde velkej rozdil..... v BMW v nemecku 4400,- po prepoctu, bosch nebo ate u nas za 2000,- cena za 2 ks
Proti obyč Ate to asi rozdíl byl větší,ale proti Zimmermann sport to bylo pár kaček.Už si to přesně nepamatuju.Je už to trošku dýl co jsem to měnil. A,když k tomu připočtu ještě 3x výměna tak mě to nakonec vyšlo dráž než ty origo. Byl to jen můj postřeh. Ty si dělej jak uznáš za vhodný. Chtěl si znát naše názory

-
- Kontaktovat uživatele:
bohuzel o bosch mi nikdo nic nenapsal konkretne u E39 ja mam zkusenost od ruznych aut a bosch vsude OK tam me zajimalo jak u E39 ale kazdej pise neco nidky sem nemusel kupovat koutouce original nebot i origina nekdo vyrabi a neverim tomu ze jakozto nahradni dil je jina kvalita stejne znacky zvlast u auta 10 let stari....ale uvidime jak budou makat BOSCHe...
Patrik píše:bohuzel o bosch mi nikdo nic nenapsal konkretne u E39 ja mam zkusenost od ruznych aut a bosch vsude OK tam me zajimalo jak u E39 ale kazdej pise neco nidky sem nemusel kupovat koutouce original nebot i origina nekdo vyrabi a neverim tomu ze jakozto nahradni dil je jina kvalita stejne znacky zvlast u auta 10 let stari....ale uvidime jak budou makat BOSCHe...
Držim palce at dopadneš líp než já.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pakar píše:Patrik píše:bohuzel o bosch mi nikdo nic nenapsal konkretne u E39 ja mam zkusenost od ruznych aut a bosch vsude OK tam me zajimalo jak u E39 ale kazdej pise neco nidky sem nemusel kupovat koutouce original nebot i origina nekdo vyrabi a neverim tomu ze jakozto nahradni dil je jina kvalita stejne znacky zvlast u auta 10 let stari....ale uvidime jak budou makat BOSCHe...
Držim palce at dopadneš líp než já.
uprimne kdyz koupit kotouce v BMW a namontuje je sam zaruka stejne nebude a pokud se boshe zkrouti poputujou na reklamaci ale pak uz nevim co by clovek kupoval na ruznych BMW sem kupoval vetsinou zimmermann a nikdy nebyly problemy paradoxne jediny problem s kotoucema sem mel ATE powerdisk
zkroucene kotouce na renaultu ATE - pricina krivý náboj.......takze vycistit a kontrola naboju nutna